maanantai 30. joulukuuta 2013

Hyvää synttäriä blogi

Jaahas, se olisi taas se aika vuodesta, kun raketit paukkuvat ja minä pidän silmiäni väkisin auki puoleenyöhön. Blogigin täytti eilen kaksi vuotta, niin se aika vaan viilettää eteenpäin. Ajattelin tässä taas tehdä jonkinlaisen kynsien top kympin vuoden 2013 aikana tekemistäni geelikynsistä. Valitsin tähän sellaisia kynsiä, jotka ovat jääneet itselleni mieleen ja joiden koristelut voisin toteuttaa uudestaankin. Valinta oli kyllä melko vaikea, kun mieluisia kynsiä tuli tehtyä vuoden aikana todella paljon!


1. Yksinkertaista mustaa

Nämä ovat kyllä ehdoton suosikkini. Kyseessä ovat siis omat kynteni, joihin laitoin ensin vain mustan tippipidennyksen, mutta päädyin maalaamaan vielä leopardipilkkuja.
2. Kukkasidontaan soveltumattomat kokeilut

Nämä pitkät kaverit olivat aivan ihanat, mutta eivät oikein toimineet koulussa. :(

3. Eläimellinen geelilakkaus

Leimailin pitkästä aikaa ja nämä seeprat kyllä olivat kivat.

4. Strassipommit

Mustan geelilakkauksen päälle tuli aseteltua lukuisia erikokoisia hopeisia strasseja ja lopputulos oli kyllä aika blingi!

5. Kolmen glitterin liukuväri

Lisänä koristeena tietenkin leopardia akryylimaalilla.

6. Turkoosia

Työkaverille tehdyt turkoosit liukuvat glitterit strassinimettömillä.

7. Neonväriä

Oikein herkut glitterkynnet. Neonvihreää Sinan glitteriä kärjissä ja koristeluissa kahta kokoa mustaa glitteriä.

8. Tummaa pinkkiä

Työkaverille glitteriä ja mustia pieniä strasseja.

9. Sitrushedelmää

Keltaisella glitterillä ja hedelmäfimoilla tuli aikas herkut kynnet.

10. Lumipalloheisi

Itse kuivatetuista Viburnumin yksittäisistä kukista kynsillä tuli kyllä paljon ihasteluja. :)
Siinä oli sitten nämä vuoden 2013 omat suosikkikynnet. Löytyykö näistä sinun suosikkisi vai oliko se kenties joku muu tämän listan ulkopuolelta? :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Mitä geelejä suosittelisit tälläiselle aloittelijalle? En vaan oikeasti löydä mistään mitään hyvää tietoa, että mitkä geelit kannattaisi aloittelijana tilata. Uuni löytyy jo, ja muuta roipetta.

    Etsin siis suht. kohtuuhintaisia, cesarsshopin millenium geelit ja primerit ym. tulee aika kalliiksi, kun 30e/purkki pitäisi maksaa.. Käsittääkseni tarvitsen siis primerin, rakennegeelin ja päällysgeelin? Millasta komboo suosittelisit? Mitä merkkiä, Mereneid? Entäs tipit, onko niissä eroja laadullisesti? Voiko suosiolla tilailla ebaysta?

    VastaaPoista
  2. Mereneiiä voin kyllä suositella ja nimenomaan kyseisen merkin kirkas vaaleanpunainen rakennegeeli on hyvää kun tasoittuu itsestään. Mereneidin geelit on 1-vaihegeelejä joten yhdellä purkilla voi tehdä kaikki. Primer tietty kannattaa hankkia. Tipeissä on eroja kyllä, mutta kokeilemalla löytää ne mistä pitää ja niitä voi tilata huoletta Ebaystäkin. Mitään geelejä ja muita aineita en kuitenkaan suosittele hankittavaksi sieltä.

    VastaaPoista