maanantai 30. joulukuuta 2013

Vaaleanpunaiset prinsessakynnet

Uskokaa tai älkää, mutta minulle tuli hirveä hinku saada vaaleanpunaiset hempeät kynnet. Syynä tähän jonkinnäköiseen mielenhäiriööni on kyllä vahvasti se, että olin perjantaina katsomassa pienen pientä prinsessaa. Tädin prinsessaa, hihi. Minusta siis tuli pienen tytön täti 16. joulukuuta, kun siskoni synnytti mitä ihanimman neidin. Tämän pienen ihmeen kohtaaminen sai siis varmasti minut unohtamaan mustat kynnet ja valitsemaan kaikkein hempeimmän vaaleanpunaisen värigeelin, jonka omistan. Lisäksi laitoin kynsiini uutta vuotta ajatellen hieman bling blingiä vaaleanpunaisilla hileillä.
Väsäsin kynnet silmät ristissä väsyneenä lauantai-iltana. Siksi lopputulos ei ole muotojen kanssa mikään kovin hyvä, enkä ole jaksanut nähdä vaivaa ja korjata kynsiä. Kyllä näitä nyt sen pari viikkoa ainakin katselee, vaikka väkisin.

Aloitin koristelut levittämällä kynsille hieman häivyttäen vaaleanpunaista värigeeliä, mikä paljastuikin helmiäiseksi, vaikka se ei juurikaan lopputuloksessa näy. Mitään hajua tästä värigeelistä ja sen sävyn nimestä ei ole, mutta Ndedin se kuitenkin on. Taisin hankkia tämän Diweissin verkkokaupan loppuunmyynnistä ja olin sitten unohtanut sen laatikon pohjalle. Värigeelin päälle sitten laitoin hieman hileitä, kuitenkin niin, ettei niitä ole ihan kynnen kärjessä, lähinnä vain tuossa vaaleanpunaisen geelin häivytyskohdassa. Vaikka nämä eivät olekaan mikään onnistunein kynsiräpellykseni, niin ette voi väittää etteivätkö olisi söpöt! :D


Olen hieman kahden vaiheilla, tilatakko jotain pientä härpäkettä Mereneidin alesta, joka on huomisen puolella. Kuitenkin lähtisi lapasesta koko touhu ja viimeaikoina on kuitenkin ihan kiitettävästi kulunut rahaa tuohon tädin prinsessaan ja hänen muumivaatteisiinsa ja muihin juttuihin. Eilenkin tuli ostettua pari bodya ja perjantaina vein hänelle niiskuneidin ja punaisen Ainu ensipupun. On niitä pieniä juttuja niin ihana shoppailla, että olen ihan unohtanut katsella itselleni välillä jotain. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti