lauantai 28. syyskuuta 2013

Liukuvaa harmaata

Noniin tässä sitten pitkästä aikaa kynsiä, jotka kyllä ovat useamman viikon ajan roikkuneet blogini luonnoksissa. Ei vaan ole ollut aikaa eikä inspiraatiota kirjotella. Nyt kyllä on sellanen pläjäys kuvia odottamassa koneelle siirtymistä, että juttua kyllä riittäisi, jos ehtii kirjoitella. Näihin kynsiin siis tuli koristeeksi harmaa glitter, jonka levitin kynsiin liukuvasti. Kynsiin tein tipeillä pidennykset ja pituus pidettiin tietenkin melko lyhyenä, kun oma kynsi oli melko lyhyt. Nämä ovat kyllä kivat, kun näin uudessa valossa näitä katselee, kun kynsien teosta on tosiaan jo aikaa.

Pidin näistä kyllä jo silloinkin, kun ne olivat valmiit, mutta nyt omia katsoessani toivoisin jaksavani taas panostaa omien kynsien kuntoonlaittamiseen. Ne meinaa ovat osittain aika ikävässä kunnossa, vaikka tein tiistaina pienen ensiapuhuollon viilalla, 1-vaihegeelillä ja geelilakalla. Peukalot kuitenkin ovat sanoneet tänään sopimukset irti ja huomenna olisi edessä korjausprojekti.

Viikko sitten muuten minulle kotiutui tilaus Ndediltä, joka sisälsi kaikkia tarvikkeita sekä muutamia uusia geelilakkoja, joten toivottavasti saisin pian kiekotettua geelilakat, niin saisin niistäkin jutun tänne tuon muun tilauksen kanssa. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti