sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Turkoosia jälleen

Tein taas kerran turkoosit kynnet. Hile on levitetty liukuvasti kynsille ja geelinä taisi olla Vylet Nails, ellen ihan väärin muista. En sitten näiden teosta sen enempää kirjoittele, kun näitä samankaltaisia turkooseja on jo nähty useammat. :D
Katsellaampa tässä samalla kertaa hieman tuota tämänhetkistä tilannetta patiollani kasvien suhteen. Elikkäs kuten viime kesänäkin, niin nytkin noita pieniä koreja koristaa orvokit. Halusin tällä kertaa myöskin violetteja ja valitsin nyt koreihin pienikukalliset orvokit, kun viime kesänä minulla oli noissa isokukalliset.
Haluan vielä ostaa pelargoneja, vaikka toisessa nurkassa vallitsee jo aikamoinen viidakko. Tällä hetkellä löytyy vaaleanpunaisia ruusuja, murattia ja tuo hortensianraato, jonka kukat onnistuin tuhoamaan unohtamalla kastelun... Lisäksi löytyy orvokkiamppeli, murattikori ja erään opettajamme pihalta saatua neilikkaa, jonka kanssa kävi huonosti, kun sain sen jo viime syksynä, mutta keväällä tuo mieheni sitten heitti sen roskiin. Sain onneksi uuden. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti