keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Oranssia ja orkideaa

Tulipa tuossa tehtyä huoltoa. Pinkki bling bling sai väistyä herkun neon oranssin tieltä, jota laitettiin kynsille värigeelin ja glitterin muodossa. Ai että näistä tuli herkulliset lomamatkakynnet. Kynsiin käytin Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä ja koristeisiin Ndedin Neon Glow Orange -värigeeliä ja Mimaxilta aikoja sitten hankkimaani neon oranssia glitteriä. Ensin tein värigeelillä ranskiksen ja sitten levitin hilettä kynsille. Kyllä näillä kelpaa varmasti makoilla etelän lämmössä, vaikka täälläkin lämpöä riittää.;)
Taas on sitten vuorossa kukkalöpinää... Puutarhurin pieniä iloja (kuten varmasti myös muidenkin) on se, kun saa orkidean kukkimaan uudestaan. Kyseinen yksilö on pelastettu aikoinaan roskikselta, kun alkoi olla jo myyntikelvoton. Roudasin sitten sen kotiin ja toivoin, että ehkä se joskus kukkisi uudelleen. Eilen sitten ensimmäinen kukka räjähti auki ja meikälikka meinas seota onnesta. :D Tämän violetinpinkin orkidean muistin kyllä olevan tämän värinen, mutta yksi toinen pelastettu yksilö jännittää, kun en tiedä sitten yhtään minkä värinen se on. Sekin toivottavasti avaa ensimmäisen kukkansa piakoin.
Tällä viikolla taas pelastaja Maranen kantoi kotiinsa kaksi uutta orkideaa ja mieshän repesi riemusta, kun taas hullunkiilto silmissä raahaan ilmaisia kasveja kotiin.

Tähän läikikkääseen kaveriin minulla on kyllä jonkinlainen viha-rakkaussuhde. Jotenkin se vaan on kamala, mutta jokin siinä kuitenkin vetää minua puoleensa.
Tämä yksilö ja muutama muu taas oli jo kukkakauppaan saapuessaan aika onneton tuhansine nuppuineen, jotka kuivuivat pois ja tippuivat. Näidenkin aika tuli lähteä ja otin sitten yhden kotiin.

Moni varmaan olisi iloinen, jos saisi raahata kassikaupalla rikkinäisiä ruukkuja ja myyntiin kelpaamattomia kasveja kotiinsa, mutta itse kyllä alan olemaan jo sen sortin hamsteri, että hävettää. Tänäänkin dyykkasin roskiksesta (en sentään mistään ulkoroskiksesta, vaan ihan kukkakaupan sisäroskiksesta) ruukkuneilikoita patiolleni. Tätä menoa kotini alkaa muistuttaa viidakkoa. :D

4 kommenttia:

 1. Oi mä olisin ikionnellinen kun pääsisin sieltä hakemaan vaikka ja mitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyl ihan kivaa ku ei tartte oikeestaa mitää ostaa, säästyy rahat muuhun :D

   Poista
 2. Mä kans kyysään kotio puutarhamyymälästä hylkiökukkia, lähinnä ulkokukkia. Mietin, että kun niitä on jo kertaalleen hyljitty, ni ne näyttää kiitollisuutensa pelastamisesta moninkertaisesti kasvamalla paremmin kuin normihinnalla ostetut. =D
  Yhen orkidean oon jokunen vuosi saanut lahjaksi, mutta se kuoli hoidossani valitettavan nopeasti. =(
  Mulla ois sulle kyssäreitä: http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-kysymysta.html

  VastaaPoista