sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Siskolle taas pinkkiä

Tässä on taas kiirettä pitänyt ja ei ole tullut tietokoneella istuttua sitten aikoihin. Nyt kuitenkin tuli sopiva väli vähän tänne kirjotella, kun työssäoppiminenkin tuli jälleen päätökseen ja kesäloma alkoi vihdoinkin! Eilen olin kynsimiitissä ja oli kyllä huippua. Olin ensimmäistä kertaa, mutta tästä sitten lisää myöhemmin kuvien kera. :)

Viikko sitten huolsin taas siskoni kynnet, kun olivat sen tarpeessa. Kynsille valikoitui jälleen pinkki hile ja olisin halunnut laittaa koristeeksi strasseja, mutta sisko oli toista mieltä, kun pelkäsi niiden taas lähtevän huolellisesta kiinnityksestä huolimatta kävelemään töissä. Ei sitten laitettu. :D
Tähän loppuun sitten taas orkideakuvia, kun viimeisetkin ovat saaneet kukkansa auki! Tuon pinkin olen saanut 2010 valmistujaislahjaksi ja se on ollut äitinilläni siitä lähtien. Nyt kuitenkin otin sen vihdoinkin omaan hoivaani ja se sitten alkoi heti kukkimaan.
Tämä toinen taas oli näitä pelastettuja yksilöitä ja positiivisena yllätyksenä siitä paljastuikin, että yksilö oli juuri se valkoinen, joka on suosikkini!
Tämä nyt oli tällainen pikapostaus, kun on tuossa rästissä taas sen verran juttuja, että hyökkään nyt niiden kimppuun ja niistä sitten yritän saada vähän paremmat tekstitkin kirjoiteltua. Mukavaa sunnuntaita kaikille, vaikka täällä tuleekin vettä aivan kaatamalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti