sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Viikon tuotoksia

Maanantaina ja tänään sunnuntaina tuli huollettua yhdet kynnet. Näissä maanantaisissa kynsissä on meneillään luonnonkynnen kasvatusprojekti ja siinä on edetty jälleen ihan mukavasti, vaikka peukalo olikin päässyt katkeamaan. Siihen ei sitten laitettu mitään ylimääräisiä jatkeita, joten se jäi nysäksi. Toiveena oli saada kokovalkoiset kynnet ja nimettömiin strasseilla risti. Tein kynnet Mereneidin valkoisella rakennegeelillä.
Tämänpäiväisissä kynsissä oli kyllä hommaa. Edellisestä huollosta oli viitisen viikkoa, joten voitte kuvitella millainen kasvu kynsissä oli. Kaikki olivat kuitenkin tiukasti kiinni, paitsi toinen peukalo oli ottanut pahasti osumaa ja irronnut osittain. Koristeeksi laitettiin tällä kertaa keväisiä värejä, keltaista sekä oranssia. Oranssia hilettä levitin liukuvasti lähes koko kynnelle pariin kerrokseen ja kynsiin laitettiin vielä keltaista isompaa ja siskoni sanoja lainaten "häilyvää" hilettä. Kynnet tein Ndedin geeleillä, kun huolto toisensa jälkeen se on pysynyt kuin unelma muutamia kynsionnettomuuksia lukuunottamatta. :)
Otin tuossa perjantaina sitten työssäoppimassa kuvia, mutta yksi ainut kuva onnistui kelvollisesti. Yhdeksältä aamulla ei kamerani nähtävästi ollut yhteistyökykyinen tai sitten kuvaaja oli vielä unessa. :D 

Tässä siis jotain epämääräisiä kimppuyritelmiäni olkaa hyvä.3 kommenttia:

  1. Tosi kauniita, erityisesti nuo oranssit on herkulliset :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Oranssi on kyllä aika herkku väri tähän aikaan vuodesta. :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja, oranssit varsinkin namit! :)

    VastaaPoista