sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Fimokukkia!

Huoltoa taas ja nyt kynnet kokivat hirmuisen lyhentämisoperaation johtuen tulevasta työharjoittelusta. Molemmat lähestulkoon väännettiin itkua, kun kynnet lyhenivät ainakin sentillä ja kyseessä oli  rakkaudella kasvatettu luonnonkynsi. Kynnet onneksi kasvavat tällä henkilöllä aika reippaaseen tahtiin, joten äkkiä ne taas ovat pitkät.

Tein kynnet Ndedin geeleillä ja vautsi ne olivat taas pysyneet kuin unelma. Mielessäni kävi ottaa kuva kynsistä ennen huoltoa, mutta enhän minä sitten jaksanut kurottautua kameraan pölyisine hanskoineni. Koristeeksi kynsiin valikoitui turkoosi mix-hile. Sitä levitin vinosti kynnelle tällä kertaa. Lisäksi nimettömiin laitettiin kaksi kukkafimoa ja muihin kynsiin sitten turkooseja super shine -strasseja sekä pieniä hopeisia strasseja.

Jälleen kerran aikataulu oli aika tiukka näitä tehdessä, kun vain tunnin välein lähti bussi täältä. Viimeistelyviilaukset tein sitten hirveellä vauhdilla, jotta ei tarvitsisi odottaa tuntia seuraavaa bussia. Ihan kelpo lopputulos kuitenkin tuli, vaikka oli todella todella kiire ja tämä neiti jopa kerkesi bussiin. Vasemmasta kädestä tosin jäi kynsinauhatkin öljyämättä siinä kiireessä, kun kuviakin piti vielä napata. :D

Jälleen kerran tämä viikko olisi työssäoppimista. Tällä kertaa vain viikon verran tuo lysti kestää, joten menen jälleen samaan paikkaan kuin kolmena edellisenä työssäoppimisena. Alle 10 minuutin kävelymatka on vaan niin luksusta verrattuna bussien odotteluun. Jos sitten vaikka tällä kertaa muistaisin ottaa jotain kivoja kuvia sieltä tänne jaettavaksi, mikäli siihen suostutaan. :) 
 
Ihanaa viikkoa kaikille lukijoille! <3


4 kommenttia: