perjantai 12. huhtikuuta 2013

Hiusten saksimista

Kävin keskiviikkona vihdoinkin kampaajalla leikkaamassa hiukseni taas hieman järkevämmän näköisiksi. En ole saanut aiemmin aikaiseksi höpötellä asiasta tai kuvia käsiteltyä, mutta nyt sitten tulee! Elikkä tällä kertaa halusin lähteä jälleen kerran hieman rohkeammalle linjalle ja päätin leikata vieläkin lyhyemmäksi tukkani. Voin myöntää, että jännitti. Lopputulos on kuitenkin aivan mahtava, kiitoksen luottokampaajalleni, joka osaa kerta toisensa jälkeen leikata minulle makean tukan! 

Lähtötilanne oli siis se, että olin käynyt viimeksi tammikuun alussa kampaajalla ja tukka alkoi olla jotenkin aika hirvittävä varsinkin niskasta. Otsahiukset olivat kuitenkin todella kivat, mutta tulivat jatkuvasti silmille, joten nekin saivat kyytiä.
Sitten niihin jälkeen kuviin! Hiusta siis lähti reippaasti. Ensimmäisessä kuvassa en ollut vielä värjännyt hiuksiani uudestaan ja juurikasvu on hurja. Osittain hiukset ovatkin sitten täysin omaa väriä, mutta toisessa kuvassa onkin sitten vedetty jo musta väri päähän uudestaan.
Mustavalkoinen kuva näytti vaan niin paljon paremmalta.
Mitäs tykkäätte taas hiusteni muodonmuutoksesta?

1 kommentti: