tiistai 13. maaliskuuta 2012

Poimintoja menneisyydestä

Ajattelin, että olisi kiva katsoa hieman menneisyyteen ja siksi esittelenkin seuraavaksi lakkauksia, joita olen tehnyt ennen tämän blogin kirjoituksen aloittamista. Olen poiminut tähän sellaisia, jotka ovat jääneet erityisesti mieleeni, kuvat ovat siinä järjestyksessä, että ensimmäinen on vanhin jne. Kaikki lakkaukset ovat vuodelta 2011.

Nämä ensimmäiset ovat ihan kynsien kasvatuksen alkuvaiheilta ja ensimmäinen koristeluni, jossa käytin koristelulakkaa ja strasseja. Mielestäni tämä idea on hauska ja onnistunut, tykkään näistä paljon, vaikka kynnet ovatkin ihan lyhyet. Ranskalainen manikyyri huijaa kivasti.


Lakkaus on helmi- tai maaliskuussa tehty.

Seuraavan lakkauksen idea Michael Monroen Sensory Overdrive -levyn kansikuvasta. Teinkin lakkauksen, kun menimme ystäväni kanssa Helsinkiin Monroen keikalle. Näihin kynsiin käytin mustaa lakkaa, sinistä ja hopeaa glitteriä, strasseja sekä noita tähtiä, joita käytetään askartelemisessa ehkä enemmän.


Lakkauksen olen tehnyt maaliskuussa.

Violettia ja valkoista sekä perhostarroja ja strasseja. Nämä ovat todella kivat, voisin toteuttaa uudestaan, kun noita tarroja taitaa löytyä vielä.

Huhtikuu.


Suomikynnet. Nämä lakkasin silloin, kun Suomi voitti jääkiekosta kultaa. En ole mikään jääkiekkofani, mutta olihan sitä ihan kiva laittaa Suomen värit kynsille.

Oliko tää nyt sitten toukokuu?

Hyi mitkä kynnet. En tarkoita lakkausta vaan itse kynsiä. Tämä oli sitä aikaa, kun annoin niiden vaan kasvaa ja kasvaa. Lakkaus on kiva, koristelussa tarroja ja strasseja, hopeaa lakkaa ja valkoista koristelulakkaa. Tässä näkyy myös tuo keskisormen kamala paniikkiliimapaikkaus, kun tosiaan se kynsi katkesi kokonaan. Piti se kyllä yllättävän hyvin, tosin välillä se petti ja laitoin vaan lisää ja lisää liimaa.

Miljoonarockiin heinäkuussa lakatut.

Kuva seuraavista kynsistä on todella huono, parempaa ei olemassa ole. Arvaattekin varmaan, että kyseessä oli jotkut juhlat tuosta strassimäärästä päätellen. Nämä minulla oli eräissä 50-vuotisjuhlissa ja kynsien laittamisessa meni monta monta tuntia ja vielä enemmän aikaa meni, kun poisti noita strasseja.


Elokuussa väsäsin tällaiset.

Tässä nyt oli näitä "parhaita paloja". Toivottavasti tämä ei nyt ollut ihan tylsää luettavaa ja katsottavaa, kun kuvat ovat ovat kuitenkin joillekin ennestään tuttuja Facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti