tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lady Luck ja Cracked Effect

Viime sunnuntaina teki taas mieli pitkästä aikaa laittaa kynsille mustaa halkeilevaa lakkaa. Sainhan minä sitä kynsiini, mutta oli se tuskaista hommaa. Dependin musta Cracked Effect -lakkani oli todella vähissä ja kuivahtanut paksuksi möhnäksi. Taitaa olla uuden hankinta edessä, yhden sellaisen olen jo aiemmin loppuun kuluttanut.


Kynsillä siis Wet n Wildin Lady Luck, Dependin Cracked Effect ja tietenkin pikakuivattajaa. Laitoin kyllä myös Dependin päällyslakkaa kerroksen, kun koko lakkaus oli kuivunut kunnolla.

 Kaksi työpäivää tämä lakkaus sitten jaksoikin kestää. Tiistaina kotiin päästyäni lakkaus näytti oikein hyvältä...Kuivat kamalat kädet ja hirveät kuivat keltaiset kynnet, joista lakkakin on lähtenyt osittain. Tätä se vedellä lotraaminen teettää ja siksi suosinkin kotona tiskatessa käsineitä. Viilasin lakan poiston jälkeen hieman kynsiä ja muhitin kunnolla puuvillahanskojen sisällä käsiä käsivoiteen kanssa ja öljysin kynnet huolella ja reilusti sekä levitin niihin Dependin kynsiseerumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti