keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kukkia

Oikein hyvää naistenpäivää kaikille naisille! Naistenpäivän kunniaksi esittelenkin hieman tekeleitäni työssäoppimispaikallani. Opiskelen siis ensimmäistä vuotta puutarhuriksi kukka- ja puutarhakaupan koulutusohjelmassa. Aiemmin olen valmistunut jo leipuri-kondiittoriksi, mutta huonon työtilanteen vuoksi päädyin opiskelemaan itselleni toista ammattia. Voin sanoa, että kyllä kukat ovat enemmän minun juttuni, kuten myös kynnetkin ja leipurin työssähän kynsilakat ja pitkät kynnet ovat kielletyt.

Harjoittelin siis työssäoppimispaikalla sitomaan tulppaanikimppuja yhtenä päivänä. Käytin 20 kappaletta tulppaaneja, vihreinä ruskusta ja salalia. Tällaisia tein useamman ja tietenkin jokaisessa käytin eri sävyisiä tulppaaneja. Tulppaanit on tarkoituksella sidottu noin alas, koska ne venyvät kuitenkin ja nousevat tuolta.
Harjoittelin eilen myös sienitöitä ja ne tein pieniin lasiastioihin. Mitään mestariteoksia nämä eivät ole, mutta harjoittelemalla oppii.


Tähän loppuun on vielä pakko lisätä yksi kuva. Mielestäni tämä on vaan niin söpö. Laventeli lasiastiaan istutettuna, kiviä ja rusetti. Näitä tein viime viikolla pari kappaletta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti