maanantai 9. tammikuuta 2012

Näin hoidan kynsiäni


Kerron kynsien hoitorutiineistani ja esittelen tuoteita joita käytän. Teen tämän jokaisen kynsilakan vaihdon yhteydessä.

Puuvillahanskat näköjään jääneet kuvasta pois.


Ensimmäisenä kynsilakanpoistoaine. Ei mitään asetonimyrkkyjä vaan asetonitonta. Itse pidän Dependin kynsilakanpoistoaineista. Sinistä käytän glittereiden poistoon ja vihreää muuten. Vihreä on ympäristöystävällistä ja sen kanssa lakkojen poistaminen kestää hieman kauemmin.Kynsien kosteutus on tärkeää ja siihen tarkoitukseen käytän Dependin myrttiöljyä. Öljyä levitän kynnen ylä- ja alapinnalle, hieron sitä kynnelle ja kynsinauhoille ja annan imeytyä kunnolla. Tarvittaessa öljyän toisenkin kerran. Sen jälkeen levitän vielä Dependin kynsiseerumia ja annan imeytyä. Öljyän kynsiä myös niiden ollessa lakatut, mutta silloin vain alapintaa ja kynsinauhoja.


Käsirasvaa, käsirasvaa, käsirasvaa. Hieron käsiini monta kertaa päivässä ja aina kotona ollessa käytän puuvillahanskoja rasvailun yhteydessä. Yksi suosikeistani on Dermosilin saksanpähkinä käsivoide.

Kaikki käsivoiteet ovat Dermosilin.

Kynsinauhoja kosteutan kynsiöljyllä, mutta myös kynsinauhavoiteella, mikäli pelkkä öljy ei tunnu riittävän. Laukussa minulla kulkee mukana kynämallinen kynsinauharavinne. Kynsinauhojen irroittamisessa käytän Dependin Nail & cuticle cleanseriä, mutta yleensä pelkän öljyämisen jälkeen työnnän niitä varovasti appelsiinipuutikulla.


 
Kynnet lyhennetään ja muotoillaan viilaamalla. Ei millään karhealla paperisella raastinraudalla vaan lasiviilalla. Lasiviilan voi huuhtoa lämpimällä vedellä käytön jälkeen. Viilaan kynsiäni aina tarvittaessa, olen melko laiska viilaaja.Aluslakkana käytän Dependin Powerflex-kynnenvahvistajaa. Levitän sitä 1-2 kerrosta jokaisen värilakkauksen alle.

Näin siis hoidan kynsiäni ja tällä hoitorutiinilla saan ne pysymään hyvässä kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti