keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Uusia kynsijuttuja

Mavalan Mavadry alkaa taas kerran loppumaan, joten päätin tilata kokeiluun toisen pikakuivattajan. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin. 

Ostoskoriin eksyi pikakuivattajan lisäksi myös uusi kynsinauharavinne, Konadin tuplaleimasin sekä kolme uutta laattaa, jotta mä saisin mun leimausintoni palaamaan. Se on ollut hukassa viimeaikoina. En ole jaksanut leimailla, koska leimaaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä ja tuota jälkimmäistä multa ei oo löytynyt ainakaan. Muutenkin tarttis harjoitella lisää, koska mun mielestä noi kuviot epäonnistuu aina.
Päätin kokeilla tuota uutta leimasinta ja laattaa m64.
Lakkasin ensin kynnet H&M:n minilakalla Dark Purple. Tämä lakka olikin jo ihan liian lopussa, jottai olisin saanut lakattua siististi kynteni tällä. Lakkaukseen jäi kamalia aukkoja ja siitä tuli todella epätasainen. Mavadry onneksi tasoitti lakkausta hieman, eikä se näyttänyt enää niin järkyttävältä. Tein leimaukset mustalla Konadin lakalla ja annoin leimausten kuivua, jonka jälkeen levitin Konad Top Coatin. Sekin jätti tällä kertaa todella paljon ilmakuplia lakkaukseen, jota kuvasta ei huomaa. En siis ole kovin tyytyväinen näihin kynsiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti