maanantai 24. kesäkuuta 2013

Lentävii perhosii

Glitteriä ja perhosia luvassa tällä kertaa. Turkoosi liukuvasti levitetty hile vaihtui nyt fuksiaan glitterranskikseen, joka on kyllä ihanan kesäinen. Pinkki ja violetti kävivät kamppailua tällä kertaa, joten tämä väri oli sitten sopivasti vähän molempia, joten se valikoitui useiden vaihtoehtojen joukosta aika nopeasti.

Viilasin turkoosit hileet sähköviilalla, kun Murunen pelasti päiväni. Olin saanut väärän terän jumittumaan viilaan, joten en voinut sitten aiemmissa kynsissä sitä tiistaina käyttää lainkaan. Koitin sitten epätoivoisesti repiä sitä itse irti ja paniikki meinasi iskeä. Onneksi löytyy mies, miten ilman sitä tässäkään olisi pärjätty! ;) Nämä olivat pysyneet taas hienosti kuukauden, vaikka olivatkin jo hurjan pitkät.

Hileet levitin rakenteen alle jälleen ihan irtona sekoittamatta niitä geeliin. Hilettä laitoin taas kahteen kerrokseen, ettei jäänyt ikäviä koloja. Viilatulle valmiille kynnelle laitoin nimettömiin perhostarrat ja levitin päälle viimeistelygeelit. Geeleinä näissä siis on Ndedin 3-vaihe, kun se on todettu pysyväksi. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti