keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kesän grillimiitti

Lauantaina 15.6. oli siis Turun ja lähialueiden kynsiharrastajien miitti. Itse olin mukana ensimmäistä kertaa ja tämä ei kyllä jäänyt viimeiseksi. Alkukankeudesta huolimatta meno muuttui kuitenkin rennommaksi ja oli todella mukavaa tavata uusia ihmisiä, joita en ollut nähnyt koskaan ennen. Tämä oli siis grillimiitti, elikkä söimme hyvin. Tarjolla oli salaatteja sekä alkoholittomia juomia ja lisäksi grillattavaa, jotka hankittiin sitten itse. Minä en rillaillu, kun en ollut niin nälkäinen. Myöhemmin sitten emäntämme, jonka luona olimme paistoi vielä oikein herkullisia muurikkalettuja.

Saimme myös sponsoreilta pienet pussukat, joissa oli muutamia tuotteita. Omasta pussistani löytyi Mereneidiltä koristeita, viila ja kynsiöljy sekä yksi kynsilakka, joka onkin jäänyt näköjään kuvasta pois. Lisäksi sitten arvonnasta sain Mereneidin päällyslakan. Lisäksi sain pussukastani Sally Hansenin hauskan kynsinauhavoiteen, joka tuli Berner Oy:ltä ja sain myös Elfin kynsilakan, jonka lahjoitti Carpelan Cosmetics ja sekin puuttuu näköjään kuvasta.
Päivä sujui kyllä mukavasti jutellen ja kirppistellen ja itsekin sain kaupiteltua hieman ylimääräisiä kynsijuttujani. Itse en ostanut keneltäkään mitään, mutta vaihturina tuli jotain pientä tarpeellista mm. strasseja.

Tähän loppuun vielä kanssaharrastajienkin kynsiä, joista otettiin sitten kuva. Muutamien käsi tästä puuttuu, mutta ei se mitään. Vähän köyhän postauksen kyhäsin tästä aiheesta, mutta halusin kuitenkin jakaa jotain tästä kivasta päivästä. :)2 kommenttia: