lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kesäistä pinkkiä

Nämä kynnet kokivatkin aika suuren muutoksen huollossa. Hopea glitter vaihdettiin pinkkiin, vaikka ensin ajatuksena oli tehdä kesälomakynsistä turkoosit. Kuitenkin kynnet haluttiin sopimaan pinkkiin mekkoon tämänpäiväisiä hääjuhlia varten, joten turkoosi päätettiin jättää ensi kertaan. Hyvin kynnet olivat kuitenkin pysyneet, vaikka huollosta oli törkeästi aikaa, vaikka toki melko pahoja ilmaantumisia oli tullut ja kasvuraja oli todella hurja.

Koristelujen suhteen sain jälleen vapaat kädet ja levitin pinkin hileen sitten hieman liukuvaksi kynsille, kun aiemmin olen tehnyt tälle henkilölle vain ranskalaisia. Halusin kynsiin jotain pientä vielä ja olin päättänyt laittaa muutaman mustan strassin. Minut tuntien hommahan lähti käsistä ja laitoin jokaiseen kynteen kolme mustaa strassia. :D 
 
Suurin muutos näissä kynsissä oli kuitenkin se, että talttakärki vaihtui terävään. Pituudesta en sitten viilannut pois lainkaan, kun oltiin aiemmin sovittu, että nyt saa kynnet olla pitkät. Sainkin sitten heti seuraavana päivänä näiden teosta palautetta, että voisivat olla paljon pidemmät vielä, kun näiden kanssa touhuaminen on huomattavasti helpompaa kuin talttojen kanssa. Näinhän se on, itselläni on kyllä kokemusta ja sanoin heti, että teräväkärkiset kynnet ovat kyllä helpommat. ;)

2 kommenttia:

 1. Nätit!
  Mäkin vaihdoin taltat teräviin, mut suurta eroa en helppoudessa huomannut. No mulla olikin melkein 2v taltat, joten niihin tottui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) joo kyllähän se on vähän tottumuskysymys :-)

   Poista