maanantai 17. kesäkuuta 2013

Geelilakkausta itselle

Viburnum -kynteni ottivat työssäoppimassa osumaa huolella. Ensin onnistuin saamaan vasemman käden etusormen geelit irtoamaan tyvestä kokonaan ja suojasin sitten laastarilla ja teipillä sen kynnen ja ajattelin, että kyllä se kestää nyt sen verran, että saan huollettua viikonloppuna kynteni ennen miittiä. Hienosti se siellä tollon sisällä kesti, kunnes sattui toinen haaveri. Tällä kertaa kuitenkin oikean käden etusormeen. Tämä kynsi kuitenkin hajosi taistelussa minä vastaan pahvilaatikko. Heitin pahvilaatikkoa autoon ja jotenkin sitten tökkäsin kynteni laatikkoon yrittäessä tunkea sitä autoon. Jestas sentää, teki kyllä iljettävää ja loppupäivän sitten menin tupot molemmissa etusormissa. Kotiin päästyäni totesin, että nyt on tehtävä jotain, kun oli jotenkin kädetön olo, kun molemmissa käsissä oli kamalat tupot sormissa. :D
Viilasin sitten pois nuo kukat ja strassit, joita kynsissäni oli. En lähtenyt sen kummemmin kynsiä huoltamaan kuin poistin geelit etusormista ja rakensin ne uudestaan ja viilasin muut kynnet ohuemmiksi. Päälle sitten päädyin tekemään geelilakkauksen, kun en jaksanut tehdä mitään sen kummempaa huoltoa kynsille ja en jaksanut koristella niitä työpäivän jälkeen. Päädyin kuitenkin viilaamaan kynnet teräviksi ja se vei kyllä huollossa ihan kiitettävästi aikaa. Lakkasin kynsiin mustalla Nail-Eonin -geelilakalla kolme ohutta kerrosta välissä kovettaen ja nimettömiin käytin Nail-Eonin Charming -geelilakkaa sävyssä Engagement Ring. Lopuksi vedin Nail-Eonin Top Coatin kynsiini.


Murunen sai taas ottaa kynsistäni kuvan.

Näillä kynsillä siis olin miitissä ja tarkoitus oli aamulla kiinnittää reilusti hopeisia strasseja kynsiin, mutta en sitten kuitenkaan jaksanut tai no oikeastaan ehtinyt. Ovat nämä silti kaikessa yksinkertaisuudessaan kovasti mieleeni.

1 kommentti: