keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kahden värin glitterranskalainen

Minulla on jo pitkään ollut mielessä tehdä mustalla ja sinisellä kynsiini jotain ja nyt vihdoinkin tuli tehtyä. Meinasin ensin tehdä liukuvan glitterin, mutta se näytti jotenkin hassulta, joten päädyin taas kerran glitterranskikseen. Ensin laitoin kynsiin mustaa glitteriä. Sen päälle laitoin sinistä glitteriä, jonka sitten laitoin liukuvaksi mustaa kärkeä kohti. Näistä kynsistä tuli kyllä kivat ja aion kyllä toistekin tehdä tämmöiset, mutta toki eri värillä. Tein siskollekin uudet kynnet tänään, kun se "liukuva lohi" kyllästytti jo häntä. Niistä laitan kuvia myöhemmin, kun ovat erilaiset kuin mitä aiemmin olen tehnyt. ;) 
Hain postista tänään lisää geelejä, puhdistuslappuja sekä hengityssuojaimia. Tällä kertaa tilasin isommat purkit, kun tulivat halvemmiksi. Kaupan päälle sain onneksi hyödyllisiä juttuja, pari viilaa ja siveltimen. Sivellintä tulikin kokeiltua tänään glittereiden kanssa, kun on hieman pienempi kuin tämänhetkinen siveltimeni, jolla laitan kynsille glittereitä. Viilat olivat suoria ja niistä en oikein tykkää, banaaniviilat ovat jotenkin käteeni sopivampia, mutta kyllä ne tulee käytettyä. :) 

Huomenna aloitankin jo synttäreideni juhlimisen herkuttelemalla poikaystävän kanssa ja saan lahjanikin jo huomenna. Oikeastihan syntymäpäiväni on vasta perjantaina, mutta hän lähtee viikonlopuksi festareille, niin juhlimme jo huomenna. Perjantaina sitten juhlin siskoni kanssa ja teen meille mansikkakääretorttua ja samalla menen sinne ensimmäistä kertaa yökylään, kun lauantaina lähdemme hieman shoppailemaan ja kyläilemään isämme luokse. Hitsi odotan kyllä viikonloppua innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti