maanantai 2. heinäkuuta 2012

Back in business

Sattuipa tossa viikonloppuna sellainen, että blogini poistettiin. Syynä oli joku roskapostijuttu ja lähetin sitten samantien, kun asian huomasin palautuspyynnön. Että otti aivoon! No mutta nyt on taas kaikki hyvin ja Mustaa Kynsilakkaa on täällä taas. :)

"Hei, olemme vastaanottaneet blogiasi http://mustaakynsilakkaa.blogspot.com/ koskevan oikaisupyynnön. Tutkittuamme blogiasi totesimme, että automaattinen järjestelmämme oli virheellisesti merkinnyt sen käyttöehtojen vastaiseksi. Nyt olemme palauttaneet blogisi. Olemme pahoillamme tarkistuksen mahdollisesti aiheuttamasta häiriöstä. Kiitos kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä. Ystävällisin terveisin, Blogger-tiimi "

Tänään onkin nimipäiväni, onnea minä. <3 Sain poikaystävältä lahjaksi Kaija Koon Kaunis rietas onnellinen -levyn. Kivaa, kun muisti, vaikka toki ehkä saatoin hieman muistutella. ;)Kyllästyin noihin glittermonstereihin sitten heti. Olin muutenkin tehnyt ne ihan päin mäntyä. Kaipasin taas jotain simppelimpää, joten minä viilasin sitten monsterit pois ja tein glitterranskalaisen lilalla glitterillä. Iski ihan tekemisen puute, kun ei päässyt blogia kirjoittamaan, joten sallin itselleni tämän kerran sen, että viihdyin geelauksissa vain pari päivää. Yleensä viihdyn samoissa 1-2 viikkoa. Muutenkin iski kauhea himo koittaa valmiiden kynsien päälle erilaisia koristeluja, joten tällä viikolla on niitä luvassa. :)

2 kommenttia:

 1. Moikka :)
  Noi sun tekemät kynnet on ihania <3
  ihastelen niitä täällä !
  T:Tessa jos muistat? :)

  VastaaPoista
 2. Moii! Muistan mä kyllä sut :) Kiitos paljon, itekki kyllä tykkään vaiks en mikää mestari oo. :D

  VastaaPoista