tiistai 10. heinäkuuta 2012

Uutta tukkaa

Tosiaan eilen tuli käytyä kampaajalla leikkauttamassa hiukset. Kävin taas erään tutun kampaamossa, kun olen aina ollut erittäin tyytyväinen hänen leikkaamiinsa hiuksiin. Tällä kertaa halusin, että hiukset ovat selkeästi lyhyemmät takaa ja pidemmät edestä. Edestä hiukset eivät kovin paljon lyhentyneet, mutta hieman niistä otettiin kuitenkin pois, jotta näyttävät terveemmiltä. Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen taas kerran!
Eilen posti toi kynsitarvikkeitakin. Paketista löytyin tällä kertaa taas öljykyniä ja myös tarvikkeista nimibuffereita ja uusi pölyharja.
Toki en voinut olla tilaamatta koristeita. Hankin vihdoinkin ensimmäiset kuivakukkani kynsiin, olen halunnut jo pitkään kokeilla niitä. Myöskin siirtokuvia ja uusia diamond-hileitä löytyi paketista. Kaupanpäälliseksi sain tällä kertaa kultaisia microhelmiä ja hiutalehilettä vai mitä onkaan. :D2 kommenttia:

  1. Mara laita mulle kynnet! En ennen oo pahemmin perustanu muusta kun perus lakoista mut alkaa ärsyttää kun kynnet katkeilee koko ajan ja postailet tänne niin hienoja kuvia kynsistä et on tullu himo. :>

    VastaaPoista