perjantai 13. heinäkuuta 2012

Paljon onnea minä

Tänään on syntymäpäiväni ja täytän 21 vuotta. Tein tosi namia mansikkakääretorttua, kun en mitään kakkua jaksanut väsätä. Täytteenä on kermaa ja tuoreita mansikoita. Täytettä saisi kyllä olla enemmän, olempahan ensi kerralla taas viisaampi. Vaikka olenkin opiskellut jo itseni leipuri-kondiittoriksi, niin en leivo kotona melkein koskaan. Monet ajattelevat, että leivon jatkuvasti ja yllättyvät, kun kerron etten leivo kuin muutaman kerran vuodessa.

Syntymäpäivälahjaksi olen tähän mennessä saanut Kumman kaa 1&2 tuotantokauden dvd:n sekä Bruno Bananin Magic Woman -hajuveden. Edellä mainitut sain poikaystävältäni. Hänen vanhemmiltaan sain pinkin muumipyyhkeen sekä ihania vaaleanliloja eväsrasioita. :)
Sitten asiaan eli kynsiin. Nämä kynnet ovat jo historiaa, mutta haluan kuitenkin näyttää tämän koristelun, kun pidin siitä kovasti. Alunperin oli tarkoitus tehdä nämäkin koristelut geelien alle, mutta en jaksanut. Tein sitten myöhemmin nämä valmiiden kynsien päälle. Laitoin jokaiseen kynteen tarrat ja mustat tähtistrassit. Olen aiemmin tehnyt vastaavanlaisen koristelun, jos näyttää tutulta. Olihan se toki aika erilainen, mutta samoja tarroja kuitenkin käytin siinä. Koristelu löytyy täältä. Nuo ovat kyllä ehdottomasti kivoimpia tarroja, mitä olen hankkinut.

Nyt blogini hiljenee muutamiksi päiviksi, mutta palaan taas asiaan ensi viikolla. :)

4 kommenttia: