torstai 5. heinäkuuta 2012

Välillä vähän lyhyempää

Tällä kertaa sain hieman haasteellisemmat kynnet käsittelyyni. Kynnet olivat todella lyhyet, mutta tartuin haasteeseen hyvin mielin, kun kuitenkin olen aiemminkin tehnyt tippipidennykset todella lyhyisiin kynsiin. Kynsien toivottiin olevan pyöreäkärkiset, mutta sain tehdä mitä haluan koristeeksi. Eräästä syystä päädyin kuitenkin tekemään nopeat ja yksikertaiset kynnet, vaikka olisi ollut mukava kokeilla jotain uutta ja erilaista. Valitsin glitteriksi Mimaxilta ostamani mustan mix-hileen, kun en aiemmin ole kynsiä tällä hileellä tehnyt.
Kynsiin ei pituutta tietenkään voinut laittaa paljon. En tiedä, mutta haluaisin itse taas suht lyhyet kynnet, vaikka juuri olen saanut kasvatettua kynteni siihen mittaan, minkä olen pitkään halunnut. :D Pitkien kynsien ongelman muistin taas käydessäni Ikeassa, kun en pystynyt kunnolla näppäilemään kortilla maksaessani tunnuslukua... Ehkä nautin kuitenkin vielä, kun on lomaa pitkistä kynsistä ja lyhennän nämä sitten, kun koulu taas alkaa. 

Jos nyt kuitenkin siirrytään takaisin aiheeseen elikkä näihin tekemiini kynsiin. Tuo glitter näyttää kynsillä enemmän harmaalta kuin mustalta, mutta arvasin sen kyllä. Kuvasin taas salamalla kuvat, kun eivät koskaan onnistu tuossa huonossa valossa ilman salamaa. Ihan kivathan näistä tuli, vaikka ovatkin lyhyet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti