sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Täydellinen valkoinen glitter

Tuli jälleen tehtyä kynsihuoltoa sen tätskän kanssa, jonka kanssa aina kahvitellaan ja vedetään pullat napaan ennen kuin aloitetaan kynsitouhuja. Tällä kertaa sain aamupalaksi lettuja mansikkahillolla ja mokkapaloja naminam. :) Olin jo aiemmin mietiskellyt millaista tällä kertaa sitten kynsille laitettaisiin ja en voinut olla millään käyttämättä tilaisuutta hyväksi ja testata tuota valkoista Mereneidin glitteriä, josta olen jo aiemmin maininnutkin. Testattuhan tuota kyseistä glitteriähän jo oli, mutta ei niin, että olisin laittanut pelkkää sitä.

Glitterit tuli levitettyä liukuvasti tällä kertaa, kun viimeksi kynsiin tehtiin valkoinen ranskalainen manikyyri, joten vaihtelun vuoksi nyt näin. Oon aiemmin kironnut kaikki valkoiset glitterit alimpaan helvettiin, kun niissä tuo peittävyys on ollut lähinnä aivan suolesta ja en ole tykännyt niitä sen takia oikeastaan edes käyttää. Nyt sitten löytyi sellainen valkoinen, jota käyttää mielellään, kun peittävyyttä löytyy ja mikä parasta niin glitter on valkoinen ja kimaltelee valkoisena. Yksi noista aiemmin kokeilluista valkoinen valkoinen glitterini oli liian valkoista ja ei kimaltanut juurikaan ja ei siksi ollut mielestäni kovin nättiä. 

Laitoin kuitenkin glitteriä ohuelti kahteen geelikerrokseen, kuten teen aina. Lopuksi viilaamisen jälkeen laitoin nimettömiin vielä strasseja koristeeksi.

Nyt sitten suurimmassa osassa kynsistä on geelaus omalla kynnellä ilman pidennyksiä tipeillä. Geelinä käytin kynsissä Mereneidin Ultimate Builderia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti