lauantai 19. lokakuuta 2013

Kynsilöitä kertaa kaksi

Opinnäytetyö. Sen kirjoitus on jummittanut tällä viikolla pahemman kerran. Nyt onneksi olen jo voiton puolella, kun enää pienet viilaukset ja sitten se olis niinku ready. Jotta nyt tämä lauantai-ilta ei menisi kokonaan sen tekemiseen, niin tulinpas heittämään parit kynsikuvat.

Ensimmäisenä vuorossa on luonnonkynsien geelausta. Geelaus on tehty Vylet Nailsin 1-vaihegeelillä ja koristeluun käytin kahta glitteriä. Pohjalla on parissa kerroksessa vaaleaa turkoosia glitter dustia. Sen päälle sitten levitin hopeaa mix-hilettä vähän sinne tänne ja tuonne.


Seuraavat sitten onkin rakennekynnet. Näihin laitoin tipeillä pidennykset ja valkoisella värigeelillä tehtiin ranskalainen manikyyri. Kynnet rakensin Vylet Nailsin 1-vaihegeelillä myöskin. Jotain pientä koristelua tietenkin laitettiin ja päädyttiin mustaan. Lisäsin kynsiin mustaa pientä paljettia ranskiksen rajalle.


2 kommenttia:

  1. Oikein tyylikkäät! Oletko muuten käyttänyt no lines-rajanhäivyttäjää (tai vastaavaa)? Jos et nyt näissä kynsissä niin muuten? Eli sitä, jota käytetään huollossa massan rajan häivyttämiseen. Olisin kiinnostunut sellaisesta mutta nettikauppojen hintahaitari on noin 5-30 euroa joten kokemukset olisivat kullan arvoisia. Tipinrajan-häivyttäjän jo hankin, loistotuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo kyllä multa sellainen löytyy, Mereneidin. On kyllä ihan toimiva ollut varsinkin pienten ilmaantumisien kanssa. Käyttäisin sitä varmasti enemmän, mutta se Mereneidin haisee aivan kamalalle. :D

      Poista