torstai 10. tammikuuta 2013

Huikea kynsien muodonmuutos

Tai sitten ei niin huikea. En kyllästy mustaan ranskalaiseen, joten valitettavasti sitä on luvassa TAAS. Kysehän on taas omista kynsistäni, joiden huollon väsäsin tuossa tiistaina. Vilautan tässä samalla sitten kynnet, joilla mentiin viime viikonloppu. Elikkä leopardia mustalla akryylimaalilla. Näistä kyllä tykkäsin, mutta kynnet alkoivat huutaa huoltoa.
Viilasin geelit pois sähköviilalla ja kylläpä sai geelit kyytiä nopeasti. Viilasin vahingossa vasemman käden keskisormen kynnen muita lyhyemmäksi, mutta en sitten raaskinyt lyhentää muita samaan mittaan. Ongelman ratkaisin sitten pidentämällä kynttä muotilla ja geelillä. Rakastuin täysin Cesarsin perhosmuotteihin, kun kokeilin niitä ensimmäistä kertaa.

En sitten taaskaan luopunut mustasta ranskalaisesta, mutta tällä kertaa päätin laittaa glitterillä koristelut geelin alle. Kokeilin sitten kaikenlaisia kiekuroita ja koukeroita, mutta mikään ei miellyttänyt silmää, joten tyydyin aikani taisteltua ihan vain levittämään glitterin tuohon mustan rajalle. Booooring, mutta ei voi mitään. :D Ensi kerralla kyllä laitan jotain muuta kynsilleni...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti