perjantai 24. toukokuuta 2013

Ripaus turkoosia

Tuli tehtyä taas ihan uudet kynnet tipeillä. Pituutta en kynsiin laittanut kovinkaan paljon, koska on paras olla ahnehtimatta ensimmäisellä kerralla ja onhan sitä kuitenkin kynsien kanssa kyettävä tekemään töitä ja kaikkea muuta. Kynsien kärjen muodosta käytiin kovaa keskustelua, mutta lopulta niihin sitten viilattiin suht neliskanttinen kärki, hieman pyöristettynä. :)
 
 Geelinä käytin Vylet Nailsia, Cesarsin Sealingiä ja ranskalaisen manikyyrin tein kynsiin Ndedin valkoisella värigeelillä, jälleen dotting toolilla levittäen ja siveltimellä siistien. Se vaan on simppeli tapa.

Pieneksi yksityiskohdaksi laitoin kynsiin vielä yhteensä kahdeksan kappaletta turkooseja superkirkkaita strassikiviä. Niitä tuli vain nimettömiin ja peukaloihin ja muut kynnet jätettiin ilman koristeita.

Ihailtavaa näiden teossa oli se, että kyseinen henkilö kertoi heti, jos joku kynsissä ei tunnu hyvältä tuossa tippien viilausvaiheessa. Tärkeää on kuitenkin, että kynnet tuntuvat hyviltä ja mitään häiritseviä pituuseroja ja muita ei ole. Itse, kun en voi tietää miltä kynnet toisesta tuntuvat. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti