torstai 9. toukokuuta 2013

Helvetin hileet

Minulla on meneillään joku ihmeen hilekriisi. Siivosin kaikki hilelaatikot ja heivasin menemään kauhean kasan hileitä. Don't worry, ei ne mihinkään roskiin sentään lentäneet, vaan ihan laitoin myytävien kynsijuttujen joukkoon. Osaksi yksi syy kuitenkin tähän siivoukseen oli postista noudettu maksikirje, joka sisälsi uusia hileitä. Niille oli raivattava tilaa. Vaikka vietin useamman tunnin keskiviikkona illalla hileitäni järjestäessä, niin ne eivät vieläkään ole järjestetty miellyttävästi. En tiedä sitten mitä niiden kanssa tekisi. Ainakin nyt olen julistanut itselleni kynsikoristeiden ostolakon, jotta saan jonkun tolkun tähän hommaan.
Nämä pienet purkit tyhjensin sopivan sävyisen vanhemman hileen kaveriksi purkkiin. Sain taas kivoja uusia vaaleita värejä yhdistelemällä hileitä.
Olin himoinnut tätä hilesettiä ikuisuuden ja vihdoinkin hankin sen sitten itselleni. Tämä ratkaisu hankkia yleisimmät värit varmasti helpottaa myös kynsille päätyvän hileen valintaa, kun enää ei ole miljoonaa purkkia esimerkiksi suht samankaltaista punaista. Oranssia hilettä olen jo yhtiin kynsiin testannut ja ei kyllä ole pahaa sanottavaa ollenkaan. Parilla kerroksella tuli jo sopivasti väri esiin, kun jotain halpishileitä saattaa joutua läästimään todella paljon. Nämä myöskin tulevat ison purkkikoon vuoksi kestämään ikuisuuden käytössäni.

Jollain varmasti herää kysymys, että mistä nämä tilasin. Vastauksena tuohon kysymykseen on kynsitukku.com. Varmasti näitä olisi saanut jostain muualta halvemmalla, mutta itse kuitenkin päädyin tilaamaan ihan Suomesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti