sunnuntai 19. toukokuuta 2013

3x huolto

Ei mennyt orvokkien nyppiminen ihan putkeen tällä kertaa. En tiedä mitä mahtoi tapahtua, mutta huomasin yhtäkkiä peukalon kynnen mystisesti kadonneen. Myöhemmin se sitten löytyi yhdestä istutuksesta, joten orvokkeja nyppiessä se oli sitten oikeasti irronnut, kuten arvelinkin ennen kynnen löytymistä. No piti sitten heittää vehkeet levälleen ja korjata pikaisesti tuo kynsi.
Sitten vielä kaksi huoltoa. Kyllä taas nyppii, kun ei tullut onnistuneita kuvia ja kynsien koristelut eivät näytä yhtään niin kivoilta salaman kanssa. Ensimmäisenä siis valkoiset hilekynnet. Käytin näissä koristeena eri väreissä kimaltavaa valkoista glitter dustia sekä isompaa hilettä. Valitettavasti kuvasta ei pahemmin selvää saa, mutta tajuatte varmaan, mitä meinaan.
Toisessa huollossa sitten oranssi ja keltainen sai kyytiä ja tilalle laitettiin turkoosia hilettä. Lisäksi kynsille laitettiin vielä isoja glitterpaljetteja.
Nyt tuli hieman sekava postaus, mutta itseäni häiritsee, kun kynsikuvia jää roikkumaan tietokoneen uumeniin. Nyt ei sitten ole mitään rästijuttuja, kun itselläni on taipumus keräillä niitä luonnoksiin minkä kerkiän...

1 kommentti: