perjantai 17. toukokuuta 2013

Glitterpommit

Tuli vihdoin ja viimein huollettua omat kynnet. Yli kolme viikkoa menin samoilla kynsillä, mikä taisi ollakin ihan ensimmäinen kerta, kun viihdyin niin kauan samoilla. Olin kyllä siinä toisen viikon kohdalla viilannut kynsiä lyhyemmiksi, mutta en kuitenkaan ohentanut kärkiä tai läästinyt uutta geeliä pintaan, vaan sutasin kerroksen kirkasta kynsilakkaa. Harmi, kun ei tullut otettua kuvaa kynsistä ennen huoltoa.

Päädyin tällä kertaa sitten tekemään oikein glitteriset kynnet. Hileiksi valikoitui kaksi violettia hilettä, toinen hieman enemmän siniseen taittava ja sitten toinen ihan perus tumma violetti.
Levitin hileet kynsille liukuvasti tällä kertaa. Ensin laitoin tuota sinisempää hilettä ja sen päälle sitten tuota toista violettia. Koristeeksi laitoin nimettömiin vielä suht huomaamattomat violetit strassikoristelut. Tarkkaan, jos tihrustaa voi nähdä, että siellä on yksi tähtistrassi ja kolme pientä pyöreää.

Käytin näihin kynsiin ihan lopussa olevaa Mereneidin Kirkasta vaaleanpunaista rakennegeeliä. Se kyllä riitti vain yhteen käteen, joten toiseen käytin Kirkasta paksua, Mereneidin sekin. En ole viitsinyt nyt availla yhtäkään uutta geelipurkkia, kun avattuja pyörii laatikossa ihan liikaa. Koitan karsia niitä hieman ennen uusien avaamista, siksi siis päädyin omien kynsieni kohdalla tällaiseen ratkaisuun. :D
Itse kyllä tykkään näistä kynsistä ihan superpaljon! Jonkun makuun glitteriä voi kuitenkin olla liikaa ja se voi olla liian lähellä kynsinauhoja, mutta se on makuasia. ;)

Tykkäätkö vaiko etkö tykkää?

6 kommenttia:

 1. Tykkään tykkään! Tollaset hilepommit on kivoja katsella, kun itse en sellaisia oikein harrasta :) En oikein koe jaksavani tai osaavani kunnolla käyttää kauheasti mitään irtosälää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva. :) Mullaki tullu vasta rakennekynsien tekemisen myötä harrastettua hileitä, ku ei niitä lakkauksiin tosiaan jaksanu laittaa. :D

   Poista
 2. Ihanat, tykkään :). Laitatko glitterit geelin joukkoon vai jollain viuhkasiveltimella vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) laitan ensin kynnelle geeliä ja sitten otan kuivalla geelisiveltimellä glitteriä ja taputtelen geelin päälle. :-)

   Poista