keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Pinkkejä kuivakukkia

En ymmärrä mikä ihmeen pinkki-innostus kaikkiin kynsikoekaniineihini on iskenyt! Äitikin halusi kynsiinsä huollossa pinkkiä. Päätin kuitenkin unohtaa glitterit ja pinkin värigeelin. Pinkkejä kuivakukkia halusin tällä kertaa kokeilla, kun ne ovat hieman unohtuneet tuonne laatikkoon. Viilasin vanhat koristeet pois ja häivytin viilalla kasvurajan, jota oli jo ihan mukavasti tässä parin kolmen viikon aikana kynsiin tullut. En lähtenyt lyhentämään kynsiä, kun pureskelijalle piti kuitenkin tehdä aluksi aika nysät kynnet ja nyt niihin on tullut jo hieman pituutta. :) 

Jätin valkoisen ranskalaisen viilaamatta, kun tein taas sellaisen, tosin jouduin hieman parantelemaan sitä valkoisella värigeelillä. Sekin purkki alkaa olemaan jo tyhjä. Onneksi on uusi jemmassa! Valkoisen geelin levityksen jälkeen tietenkin muutama kerros rakennegeeliä ja rakenteen alle kuivakukat. Vielä viilaus ja viimeistely ja valmista tuli. Tällä kertaa meni varmaan vajaa 2 tuntia näiden tekemiseen, kun välissä hörpittiin hieman kahvia.
Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja hyppäsin autoon ja kaahasin lähimpään Tarjoustaloon shoppailemaan callunoita. :D Alkoi ottaa aivoon jo kesäkukat, vaikka olivat vielä ihan kelvollisen näköisiä. Heivasin ne sitten mäkeen, mutta muratit jätin tietenkin vielä, kun nekin ovat hyviä syysistutuskasveja. Minun piti oikeasti ostaa noita callunoita vain pari, mutta lähti hieman lapasesta touhu, kun huomasin, että on kahdeksan kappaleen tarjous. En voinut vastustaa kiusausta olla ostamatta kahta hopealankaa, kun ne on niiiiiiin kivoja kasveja. Jos nyt kuitenkin siirrytään niihin kuviin, vaikka voisin jatkaa tätä kasvihöpötystä vielä vaikka kuinka kauan. Puutarhuri Maranen kiittää (tai no enhän mä VIELÄ ole sellainen, pelkkä opiskelija vaan hehehee).


Murattikori

Valkoisia callunoita

HopealankaEi kommentteja:

Lähetä kommentti