lauantai 22. syyskuuta 2012

Neonvärejä ja syksyä

Työssäoppiminen loppui eilen ja kaksi viikkoa viihdyin pinkeissä prinsessakynsissäni. Vesi ja varomattomuuteni sai geelit ja kynsinauhat aika kammottaviksi, joten geelit saivat kyytiä ja uutta tilalle. Muutama kynsi oli ilmaantunut ja geeliä sen myötä lohkeillut vähän ja hiukan jännitti viilata geelejä pois, kun kolautin todella pahasti yhden kynnen, kun jotain hyllyn metalliosia kaivoin varastosta ja se teki kipeää vielä seuraavana päivänä. Onneksi kuitenkin geeli oli suojannut kynttä sen verran hyvin, ettei siihen jäänyt jälkeäkään tuosta kolautuksesta. Kuva kyllä kaunistaa totuutta siitä, missä kunnossa kynteni olivat.
Mietin taas kerran pääni puhki koristelaatikolla, että mitä valitsen kynsiini. Olen kyllä pidemmän aikaa miettinyt oranssia ja keltaista, joten päädyin lopulta niihin, kun nyt on tuo syksykin ja maisema alkaa täyttyä punaisen ja keltaisen sävyillä. Käytin kynsiin oranssia värigeeliä sekä glittereitä.
Elikkäs pohjageelin ja yhden rakennegeelikerroksen jälkeen laitoin kynsille oranssia värigeeliä, joka hohtaa oikein räikeänä uv- valossa. Edelleen minulla on valkoiset ranskikset koko hoidon pohjalla, kun kynnet ovat niin paperinohuet, joten en uskalla viilata enempää. :D
Värigeelin päälle tietenkin rakennegeeliä ja sen päälle glittereitä. Häivyttelin tuota oranssin ja keltaisen rajaa hieman liukuvaksi. Lisäsin vielä seuraavaan kerrokseen hieman keltaista glitteriä. Pari ohutta kerrosta rakennegeeliä vielä koristelujen päälle.
Tein tällä kertaa hieman eri tavalla kynnet. Yleensä teen käsi kerralla valmiiksi asti, mutta nyt jätin homman viilausvaiheeseen ja siirryin geelaamaan toista kättä. Viilasin lopuksi molemmat kädet ja levitin viimeistelygeelin. Tarkoituksena oli vielä maalata kynsiin jotain, mutta jätin tekemättä. Ajattelin, että näihin voi taas kokeilla kaikkia koristeluja tuohon geelin päälle. Täytyisi vaan käydä ostamassa jokin uusi päällyslakka, kun tuo Konadin on ihan kuraa kuplimisen vuoksi ja sekin taitaa olla niin vähissä, että on ihan liisteriä. Kynsistä tuli kyllä kivat ilman koristelujakin, vaikka aluksi tuo oranssi ja keltainen hieman aiheutti epäröintiä.

4 kommenttia: