perjantai 28. syyskuuta 2012

"Jee, posti tuli!"

Noin taas huudahdin yksin kotona, kun postiluukusta tipahti ensin Pirkka -lehti ja sen jälkeen kuulin, kun sieltä yritetään tunkea jotain isompaa. Mimaxin tilaushan sieltä tulla tupsahti ja olin jo henkisesti valmistautunut siihen, että joudun odottamaan ensi viikkoon. Revin taas kuin eläin kuoren auki. Tässä nyt sitä kuvaa tuosta sisällöstä. Itselläni ainakin valuu lähes tulkoon kuola, kun katson noita hileitä.

Tässä siis koko tilaus. Hileitä, kuivakukkia, mustaa teippiä, värigeelejä ja maailman ihanin kynsiviila, jota en kyllä koskaan raaski käyttää! Viila tuli kaupanpäällisenä.
Värigeelejä alkaa olla jo aika läjä, mutta kokoelma sai nyt kasvaa taas kolmella. Tällä kertaa violettia, vaaleanpunaista ja keltaista. En sen enempää näitä esittele purkit auki, koska ajatuksena on tehdä ihan oma postaus värigeeleistä tai lähinnä siitä, mitä värejä minulta löytyy.
Sitten niihin hileisiin! Ylärivissä violetti, sinivihreä, vaaleanpunainen ja fuksia. Alarivissä neon valkoinen glitter dust, pinkki, pronssi ja fuksia. Elikkä kaikki on mix-hilettä paitsi tuo valkoinen.
Siinä ne sitten ovat. Namskis, en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä. Menee kyllä varmasti ensi viikkoon, että teen ainakin oman huoltoni. :) Lopuksi vähän maistiaisia tästä kouluviikosta. Meillä tosiaan alkoi valinnainen kurssi, jossa aiheena on näyttelytoiminta ja koristelu. Rakennettiin sitten omat messuosastot pahvista ja kaikesta muusta, mitä ikinä keksikään. Lisäksi kaikki tehtiin oikeassa mittakaavassa eli piti kunnolla piirtää ja ajatella. Työ tehtiin parityönä ja tässä olisi sitten se messuosasto, johon itse osallistuin. Yritys/tuote arvottiin opettajan valitsemista.6 kommenttia:

 1. Oih, ihania hileitä O,O
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Ihania Ihania Ihania mix-hileitä, mä ajattelin hylätä kaikki muut ja siirtyy pelkästään noihin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettiny samaa, noi on paaaaaljon ihanampia!

   Poista