lauantai 1. syyskuuta 2012

Keskiviikon kolmannet kynnet

Nonni, nyt tulee sitten näistä keskiviikkona väsätyistä geelikynsistä ne kolmannet ja myöskin ne, mitkä tein alusta asti. Elikkä siis ei ollut huolto, kuten kaksi edellistä. Kynsistä ei tehty työn vuoksi kovin pitkiä, eikä myöskään mitään neonvärejä näissä käytetty. 

Tippien liimaamisen, viilaamisen ja muun alkutouhun jälkeen levitin valkoista värigeeliä kynsille pari kerrosta. Rakennegeelin päälle laitoin siveltimellä tuollaista glitteriä, missä on sekaisin kaikkea mahdollista, mutta enemmän se kuitenkin on sellaista vaaleanruskeaa. Hieno selitys. :D Ehkä luotan siihen, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Ihmettelin tuossa eilen, että mitä ihmeen kuorta se postimies (tai no meillä nainen) yrittää tuosta luukusta tunkea. No sehän oli eräs kynsitarviketilaus, jonka olin ehtinyt unohtaa. Elikkäs tilasin kestomuotit, jotta tulisi muoteilla tehtyä joskus kynsiä, kun en jaksa taistella noiden kertakäyttöisten kanssa. Jotta pääsisin vihdoinkin opettelemaan kunnolla maalaamista kynsille, tilasin kolme nail art -sivellintä. Saa nähdä hautautuvatko ne laatikon pohjalle pitkäksikin aikaa. Lisäksi tilasin tuollaisen paletin. Siinä voin nyt sekoitella kaikkea mahdollista. Myöskin pinkkejä tähtipaljetteja löytyi tuosta mysteerikuoresta ja kaupanpäällisenä muutama strassikivi. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti