perjantai 15. maaliskuuta 2013

Värillistä geeliä ja vaateostoksia

Huoltoa huoltoa. Ranskalainen manikyyri, jossa oli nimettömissä hilettä lähti pölynä imuriin ja tilalle tuli söpöä vaaleanpunaista. Tällä kertaa koko kynsi sai värigeelin ihan jokaisessa sormessa. Nimettömien koristeluun käytin valkoista värigeeliä ja sen päälle levitin hieman hilettä. Muissa kynsissä värigeelinä onkin Ndedin Pink Cream, joka on oikein söpö vaaleanpunainen. Ehkä hieman liian ällöhempukka minun makuuni. :D 

Kynnet viilattiin tällä kertaa pyöreämmiksi ja viilaa olisin jälleen saanut heilutella enemmän joidenkin kynsien kohdalla... Tämä neiti oli kuitenkin tyytyväinen uusiin kynsiinsä ja se on hyvä. :)
Eilen sitten päätin lähteä shoppailemaan uutta nahkatakkia (tekonahkaa, jos tarkkoja ollaan) ja heti ensimmäisestä kaupasta, jossa kävin lähti tämä täydellisyys matkaani! Hintaakin oli vain 39,90, vaikka olin varannut hieman suuremman budjetin takille. :) Voisi nuo pakkaset vaan nyt häipyä ja tulla lämpimämpi, että saisin tämän päälleni.


Takki Gina Tricotista.

Ginasta lähti sitten myös matkaani kaulakoru. Hintaa korulle jäi alennuksen jälkeen 6,48. Lisäksi pyörin Glitterissä ikuisuuden valiten jotain kivaa korua ja mikäli rahaa olisi ollut enemmän käytettävissä olisin varmaan ostanut koruja kiloittain, kun oli liikaa ihania kaulakoruja ja korvakoruja ja hiusjuttuja ja ja ja... No kuitenkin sitten valitsin halvimmasta päästä olevan korun. Hintaa tällä kyseisellä sydänkorulla oli 8,90.
Anttilasta tein sitten ihan mahtavan kenkälöydön. Olen koko talven himoinnut kiilakorollisista kengistä, joissa on karvaa ja nyt ne löysin vihdoinkin omassa koossani! Kengät olivat alennuksessa ja hintaa niillä oli 25 euroa, joten ei tarvinut kahta kertaa miettiä otanko kengät kainaloon ja marssin kassalle.
Ostin sitten vielä lisäksi kolme paitaa, joita olen himoinnut jo aiemmin. H&M:stä matkaan lähti siis valkoinen pitsipaita (sama löytyy jo mustana, hihi)sekä kaksi mustaa paitaa. Vasemmalla kuvassa oleva musta paita maksoi 9,95, kuten myös tuo valkoinen pitsipaita. Kuvassa oikealla olevalla pitkähihaisella paidalla oli hintaa 14,95.
Semmoisia ostoksia tällä kertaa. Jaksoin pitkästä aikaa kuvailla muitakin ostoksiani kuin noita kynsijuttuja. Mitäs pidätte? :)

2 kommenttia: