sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Mustaa geelilakkaa

Nyt on kouluhommat hanskassa ja aikaa kirjotella blogiakin. Tuossa tiistaina oli postinkantaja jättänyt lapun isokokoisesta kirjeestä ja arvasinkin, että sieltä löytyy geelilakat, jotka tilasin Mimaxilta ja samalla käytin sen 10 euron lahjakortinkin, jonka voitin Facebookissa Rakennekynnet -ryhmän kilpailusta. Aluksi oli tarkoitus sujauttaa geelilakkoja Ndedin tilaukseen, mutta päädyinkin tilamaan niitä hieman kalliimmalla Mimaxilta, koska en jaksanut vaivata päätäni yhtään enempää sävyjen valitsemisessa, koska jo tuo Mimaxin pienempi valikoima tuotti ongelmia. Sopivasti nämä Nail-Eonin geelilakat olivat Mimaxilla tarjouksessa, joten kyllä siinä hieman säästöä tuli kuitenkin. :) 

Tilaukseen sujautin Top Coatin lisäksi viisi värillistä geelilakkaa. Base Coat oli loppu, mutta ajattelin, että kyllä kai alla voi käyttää myös Mereneidin Kwik-soak alusgeeliä.
Tilaukseen sujahti siis vasemmalta oikealle sävyt Liquorice, Pink Popsicle, Moulin Rouge, Engagement Ring ja Poolside Green. Varmasti näitä tulee hamsteroitua vielä paljon lisää. Mitään vapaata mallikiekkoa tai viuhkaa ei ollut, joten testasin näitä ihan vain isoille tipeille ja kirjotin taakse tussilla sävyn. Tarvitsee hankkia näillekin joku oma viuhka tai kiekko. :)
Kaksi viikkoa tuli oltua hopeilla kynsillä ja ne alkoivat olla jo aika kammottavat, kun olivat kasvaneet ihan liikaa. Päätin sitten tehdä ihan pienen fiksauksen ja viilasin kasvurajan piiloon ja hieman kynsiä ohuemmiksi. Sainkin idean kokeilla geelilakkausta, joten tietenkin ensimmäisenä testiin pääsi tuo musta Liquorice. :D 

Karhensin tuon kasvurajan kynnen varovasti ja laitoin hieman primeria ja kynsille kerroksen Mereneidin Kwik soak- alusgeeliä. Levitin kolme ohutta kerrosta tuota geelilakkaa ja kovetin 3 min jokaisen kerroksen välissä. Päätin ennen Top Coatia koristella vielä kynsiä niittikoristeilla ja tökkäsin ne kovettamattomaan mustaan geelilakkaan. Päälle laitoin tarkasti kerroksen Top Coatia ja pyyhin tahman pois ja valmista. Aika simppeliä touhua kyllä ja kynnet on kuin uudet. :) Saa nähdä sitten miten nämä kestävät. 
2 kommenttia: