torstai 9. elokuuta 2012

Ranskalaista ja violettia glitteriä

Ranskalaista manikyyriä taas olkaa hyvä. :) Nämä on kivaa vaihtelua, kun kuitenkin tulee tehtyä ranskalaisia valkoisella värigeelillä harvemmin kuin glitterkärkiä. Kynsiin tein tippipidennykset ja melkein iski paniikki, kun tuo tippiliimapullo ei meinannut aueta! Onneksi naapurilla olisi ollut lainata tippiliimaa, mutta sain kuitenkin omani auki kuuman veden avulla. Olisi kyllä ottanut päähän, jos en mitenkään olisi liimapulloa auki saanut, kun sitä kuitenkin on paljon jäljellä.

Näihin kynsiin valittiin koristeeksi violettia glitteriä, jota laitettiin tuohon värigeelin rajalle. Sekoitin taas hiukan glitteriä rakennegeeliin ja levitin dotting toolilla sen kynnelle. Näistä kynsistä tuli kyllä kivat. Täytyisi varmaan itsellekin koittaa tuota ranskalaista jossain vaiheessa, kun kuitenkaan en sellaista ole itselleni vielä valkoisella värigeelillä koskaan tehnyt. :)


Tein tänään siskolle huollon, kun hän tuli esittelemään minulle Tallinnasta ostamiaan vaatteita. Sain tuliaisiakin, ihme kyllä. :D Kahdet sulkakorvakorut löysivät tiensä taas kokoelmaani. Jos vain kiinnostaa, niin voisin niitäkin esitellä jossain vaiheessa, kun kynsipostauksissa on taukoa. Kynsiä tulee väsättyä kuitenkin vähemmän, kun koulu alkaa. Toki postausehdotuksia otetaan aina vastaan! :)

Olen tällä hetkellä sen verran väsynyt, kun heräsin vapaaehtoisesti näin viimeisinä lomapäivinä jo seitsemältä aamulla. Ei ihan ole tottunut nyt lomailun aikana tällaisiin herätyksiin, joten pahoittelen, jos näissä lauseissa ei ole mitään järkeä tai on muuten kirjoitusvirheitä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti