lauantai 4. elokuuta 2012

Kuivakukkakokeilua

Nuo kuivakukat näytti niin kivoilta, että tällä kertaa päätin kokeilla kynsiin niitä. Näin jälkeenpäin kynsiä katsoessani, olisin kyllä laittanut kukat jokaiseen kynteen. En kuitenkaan raaskinut käyttää niitä enempää, joten totesin, että nimetön ja peukalo saavat riittää. :D Tarkoituksena kuitenkin oli vain kokeilla niitä. Kynsillä kukkien kaverina kolmea erikokoista turkoosia glitteriä ja mustaa tylliä.Koristelut tein kynsiin niin, että ensin levitin turkoosia glitter dustia vinosti noin kynnen puoliväliin asti. Seuraavaan kerrokseen laitoin isoa glitter diamondia sinne tänne dotting toolilla. Tähän kerrokseen laitoin myös tyllit ja kuivakukat. Seuraavaan geelikerrokseen laitoin siveltimellä sinne tänne glitter diamondia, eli tuota keskikokoista hilettä. Lisäsin vielä pari ohutta kerrosta rakennegeeliä ennen kynsien viilaamista tasaisiksi.


Kynnet vanhojen geelien viilauksen jälkeen. Peukalossa on tippi, muut ovat ihan omat luonnonkynnet.

Mielestäni näistä kynsistä tuli kivat, voisin joskus toteuttaa samanlaiset eri värisenä. :) Seuraavassa huollossa täytyykin lyhentää kynsiä reilusti, kun koulu alkaa. Aloin juuri tottua tähän pitkäkyntisen elämään. :D Toisaalta samalla voi viilata kynnet toisenlaiseen muotoon, kun jotenkin alan kaivata vaihtelua ja lyhyempinä tämä malli ei ole mielestäni ihan niin kiva. :D En ymmärrä miten näiden kynsien kuvaaminen oli niin vaikeaa... kuvista nyt kuitenkin huomaa millaiset tällä kertaa tein, vaikka laatu ei ole parasta mahdollista, mitä kamerallani saa.
2 kommenttia:

 1. OOO, ihanaa turkoosia! Musta tylli on kyllä aina niin hyvännäköistä kynsissä!

  Olen vähän kateellinen sun luonnonkynsien pituudesta ;) Tavoittelen samaa muotoa, mutta vähän jännittää saanko kasvatettua omista paperisen ohuista ja pehmeistä kynsistä edes geelin alla noin pitkiä :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tylli on kyllä kynsissä parasta, mitä voi olla. :P Se selviää kokeilemalla, toivottavasti saat kasvatettua! :)

   Poista