sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Rakennekynsien huoltoa

Taas on tullut huollettua kahdet rakennekynnet. Huomaan kyllä kehittyneeni huomattavasti kynsien teossa, toki vielä on paljon parannettavaa ja opittavaa.

Ensimmäisenä kaverini kynnet, jotka hän oli ottanut muualla, mutta antoi minun tehdä huollon. Kynsistä huomaa selkeästi tuon edellisen kasvurajan, koska minun rakennegeelini on hieman vaaleanpunaista ja ilmeisesti kynnet oli tehty täysin kirkkaalla geelillä. Paremmin en rajaa saanut häipymään, mutta ei tuota livenä noin selkeesti erota kuin kuvasta. Kynsien kärjet olivat pinkit ja jätettiin ne myös pinkiksi, laitettiin vain sininen glitter päälle. :)Siskoni tuli myös huoltamaan kyntensä. Tällä kertaa tein ranskalaisen manikyyrin valkoisella kynsilakalla ja sekoitin rakennegeeliin hopeaa glitteriä ja levitin dotting toolilla (koristelutyökalu) glittergeelin kynsilakan rajalle. Geelasimme taas hänen oman luonnonkynnen, koska siinä on pituutta ihan tarpeeksi.


Tykkään kyllä todella tehdä rakennekynsiä, koska omien kynsien lakkailu on välillä todella puuduttavaa ja rakennekynsien teko tuo mukavaa vaihtelua kynsiharrastukseeni. Rakennekynsiä tehdessä saa muutenkin olla tarkempi kuin kynsiä lakatessa ja on todella hienoa nähdä miten olen niin lyhyessä ajassa kehittynyt paljon. Siskoni kynsihuolto oli siis kahdeksas rakennekynsioperaationi ja odotan innolla, että pääsen tekemään kynsiä lisää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti