keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Natural Code ja taas niitä kukkia...

Mieleni teki laittaa kynsille tummempaa violettia ja valitsin lakaksi Lumene Natural Coden lakan 14 Party on. Tämä kuuluu myös niihin ihan ensimmäisiin lakkaostoksiini, joita tein aloitettuani kynsien kasvatuksen.


Tämä on yksi harvoista lakoista, joka ei mielestäni kaipaa koristeluja vaan on kiva sellaisenaankin. Kuitenkin minun teki mieli kokeilla koko kynnen täyttämistä mustilla strassikivillä. Kynsistä tuli kyllä ihan kivat, mutta pienemmät strassit olisivat sopineet mielestäni paremmin. Laiska, kun olin niin ajattelin käyttää suurempia. Laitoin siis nimettömiin nuo strassit ja muut kynnet jäivät ilman koristeluja. Taas halusin lakan kuivaksi nopeasti, joten pikakuivattaja veti lakkausta hieman kasaan, joten kärjet taas kerran kuluneen näköiset. Muistaakseni lakkaa sai laittaa 3-4 kerrosta, jotta peittävyys miellytti.
Lopuksi on vielä pakko laittaa taas kerran kukkakuvia. Meillä on nyt koulussa vielä ensi viikko sidontaa ja sitten viikko puutarhakauppaa, joten näitä on (valitettavasti) luvassa vielä ainakin ensi viikolla. Pääsiäisen aikana kuitenkin keskityn vain kynsiin ja juttua tulee silloin pelkästään niistä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti