torstai 15. elokuuta 2013

Ei niin pitkiä kynsiä

Plaaah! Että tämä koulu on taas loman jälkeen jotenkin älyttömän raskasta. Aamulla tuntuu, ettei mitenkään meinaa jaksaa nousta sängystä, mutta kyllähän tähän taas tottuu ja marraskuussa onneksi pitäisi olla ohitsekin koko puutarhuriopiskelu. Peukut vaan pystyyn, että kaikki menee syksyllä putkeen. Opinnäytetyö stressaa, kun en ole edes aloittanut ja aihekaan ei ole vielä ihan täysin varma ja palautuksen pitäisi tapahtua kymmenen viikon kuluttua. Onneksi on jo yhdestä kokemusta, joten tuskin suuria ongelmia eteen tulee. Vielä olisi kaksi näyttöäkin edessä ja parit kasvituntemuksen tentitkin. Hommaa siis riittää vapaa-ajallakin.
 
 Eipä ole tullut kirjoiteltua postauksiakaan tällä viikolla tästä syystä, vaikka juttuahan riittäisi. Päätin sitten tällä kertaa olla niinkin hurja, että saatte kunnon annoksen kynsiä samalla kertaa. :)

Jos sitten lähtisi taas aikajärjestyksessä näitä kynsiä esittelemään. Ensimmäisenä luvassa luonnonkynsien geelausta ja pientä koristelua glitterillä. Geelinä taisin muistaakseni käyttää Vylet Nailsin 1-vaihetta.
Seuraavaksi sitten ihan erilaista ja rakennekynttä tipeillä. Kynnet siis pidensin tippejä käyttäen ja geelinä taisi olla Nded, ellen ihan valehtele. Nämä olen kuitenkin tehnyt tällä viikolla, joten eivät ole mitkään kovin vanhat, mutta jotenkaan en silti pysty muistamaan. Koristelun tein hileellä ja käytin oikein superblingbling hopeaa mix-hilettä. Kuvan otin ilman salamaa tällä kertaa, jotta tuo blingi näkyisi kunnolla. Muuten kuvan laatu ei ehkä ole päätähuimaavaa, mutta ei se kyllä ole muutenkaan mitään kaikkein parasta. :D Nimettömät koristeltiin vielä lopuksi isoilla sinisillä strasseilla, kun haluttiin kuitenkin hieman jotain väriä kynsiin.
Viimeisenä sitten jälleen luonnonkynsiin tehtyä geelausta. Näihin toivottiin ranskalaista manikyyriä ja lisäksi hilettä. Hileeksi laitettiin vaaleanpunaista ja ripottelin sitä siveltimestä koko kynnelle kovettamattoman geelin päälle. Lopuksi nimettömiä laitettiin koristamaan vaaleanpunaiset tähtistrassit, joiden väri on kyllä kuvassa ihanan vääristynyt. Ranskiksen tein Ndedin valkoisella värigeelillä ja muuten geelasin kynnet Vylet Nailsin 1-vaiheella.
Tämmöisiä tällä kertaa. Ensi viikolla täytyykin huoltaa omat kynnet, mutta ei vielä ainakaan ole mielessä mitään koristeluja. Ehdotuksia otetaan vastaan väreistä ja muista koristeluista. Mitään en lupaa toteuttaa, jos minua pureekin joku inspiskärpänen, mutta aina saa ehdottaa! :)

4 kommenttia:

 1. Vylet nails 1-vaihegeelistä: alle primer? Ei siis mitään pohjageeliä? Kaikki vaiheet vain tuolla? Onko valuvaa vai tönkköä ja paljonko kaipaa viilailua? Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän aina primeria, tein millä tuotteilla tahansa. Joo erillistä pohjageeliä en käytä, levitän ensin vain primerin päälle ohuelti tuota 1-vaihegeeliä. Vylet Nails Studio Edition 1-vaihegeeli, jota siis käytän on melko löysää ja tasoittuu hyvin itsestään.

   Poista
 2. Moi
  Oon miä siun bloggiis katelluu jo jonki aikkaa
  mut mite sie voit ol puutarhuri ku eiks kynnen alle mee multaa
  su muuta .. Vai millast työt sie sit teet?
  (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsineitä ku käyttää multahommissa ni ei oo mitään ongelmaa. Opiskelen kyllä kukkakauppaa eli niin hirveesti ei tule puutarhassa touhuttua. :)

   Poista