torstai 17. toukokuuta 2012

Omien kynsien huolto

Päätin huoltaa omat kynteni, kun kynnet olivat kasvaneet jo sen verran, että kasvuraja häiritsi minua. Olin häivytellyt sitä kirkkaalla lakalla, mutta se häiritsi silti. Hieman reilu viikko sitten siis geelasin omat kynteni, jotta ne kestäisivät työssäoppimiseni paremmin. Muutenkin koristelut alkoivat kyllästyttää, kun olen tottunut vaihtamaan kynsilakkaa lähes päivittäin.


Punainen viiva näyttää geelin rajan, jos muuten ei sitä huomaa. :)

Viilasin geelit lähes kokonaan pois, koska koristelut olin aloittanut pohjageelin päältä ja halusin ne kaikki pois. Viilasin kynsiä hieman lyhyemmiksi ja pidin edelleen muodon samana, kun se on ollut töissä sopiva ja toimiva.
Levitin kynsille primerin ja pohjageelin. Rakennegeeliä laitoin viisi ohutta kerrosta ja koristeluksi valitsin tällä kertaa sinisen glitterin. 
Viilasin kynnet tasaisiksi ja viilasin reunoista muotoa paremmaksi.
Lopuksi vielä viimeistelygeeli kynsille. Käsivoidetta ja kynsinauhoille öljyä ja valmista tuli. Tein kynsistä tällä kertaa yksinkertaiset, kun ajattelin tehdä kynsiin koristelut myöhemmin strasseilla ja tarroilla, jos taas kyllästyn. :)
Huolsin tänään myös kaverini kynnet, mutta en sitten muistanut ottaa niistä kuvaa. :( Äidiltäni poistettiin geelikynnet, kun hän ei kesällä pääse kynsiään huoltamaan. Tein kuitenkin lakkauksen äidille Kicks Make Up Nailpolish Studio 54 -lakalla ja koristeeksi laitoin tarroja. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti