torstai 22. marraskuuta 2012

Väriä pimeyteen

Eilen tuli sitten väsättyä hieman värikkäämpää ja räikeämpää tähän pimeyteen piristykseksi. Koristeeksi tämä kynsihuoltopotilas valitsi oranssia ja kahta erikokoista keltaista hilettä. Näiden kanssa tuli hieman kiire, kun viimeistely piti tehdä puolessa tunnissa, että kynsien kantaja ehtisi bussiin. Ihan kelvollisilta nämä ainakin kuvassa näyttävät, vaikka toki olisi ollut parempi saada viilailla rauhassa. Kuvankin nappasin nopeasti toisesta kädestä, toisen ollessa vielä uunissa, joten käsiäkään kyseinen henkilö ei ehtinyt pestä ennen lähtöään ja hän jäi ilman kynsinauhaöljyä. Ensi kerralla sitten toivottavasti on paremmin aikaa!

Kynnet olivat kyllä pysyneet älyttömän hyvin neljä viikkoa, ilmaantumista ei ollut lähes ollenkaan ja kynnet olivat todella pitkät. Kynsillä on nyt geelit omien kynsien päällä eikä geeli ollut irronnut edes kärjistä, kuten itsellä tuo peukalo vähän on.

Tänään on vielä vuorossa siskon kynsihuolto, kun ei hänellä pysynyt sitten tuo Vylet Nailsin geeli. Nded taas pysyy ja pysyy, joten sillä sitten tänään tehdään. Nyt täytyy kehitellä vielä koristelut siskolle, kun sain vapaat kädet!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti