maanantai 30. joulukuuta 2013

Hyvää synttäriä blogi

Jaahas, se olisi taas se aika vuodesta, kun raketit paukkuvat ja minä pidän silmiäni väkisin auki puoleenyöhön. Blogigin täytti eilen kaksi vuotta, niin se aika vaan viilettää eteenpäin. Ajattelin tässä taas tehdä jonkinlaisen kynsien top kympin vuoden 2013 aikana tekemistäni geelikynsistä. Valitsin tähän sellaisia kynsiä, jotka ovat jääneet itselleni mieleen ja joiden koristelut voisin toteuttaa uudestaankin. Valinta oli kyllä melko vaikea, kun mieluisia kynsiä tuli tehtyä vuoden aikana todella paljon!


1. Yksinkertaista mustaa

Nämä ovat kyllä ehdoton suosikkini. Kyseessä ovat siis omat kynteni, joihin laitoin ensin vain mustan tippipidennyksen, mutta päädyin maalaamaan vielä leopardipilkkuja.




2. Kukkasidontaan soveltumattomat kokeilut

Nämä pitkät kaverit olivat aivan ihanat, mutta eivät oikein toimineet koulussa. :(





3. Eläimellinen geelilakkaus

Leimailin pitkästä aikaa ja nämä seeprat kyllä olivat kivat.





4. Strassipommit

Mustan geelilakkauksen päälle tuli aseteltua lukuisia erikokoisia hopeisia strasseja ja lopputulos oli kyllä aika blingi!





5. Kolmen glitterin liukuväri

Lisänä koristeena tietenkin leopardia akryylimaalilla.





6. Turkoosia

Työkaverille tehdyt turkoosit liukuvat glitterit strassinimettömillä.





7. Neonväriä

Oikein herkut glitterkynnet. Neonvihreää Sinan glitteriä kärjissä ja koristeluissa kahta kokoa mustaa glitteriä.





8. Tummaa pinkkiä

Työkaverille glitteriä ja mustia pieniä strasseja.





9. Sitrushedelmää

Keltaisella glitterillä ja hedelmäfimoilla tuli aikas herkut kynnet.





10. Lumipalloheisi

Itse kuivatetuista Viburnumin yksittäisistä kukista kynsillä tuli kyllä paljon ihasteluja. :)




Siinä oli sitten nämä vuoden 2013 omat suosikkikynnet. Löytyykö näistä sinun suosikkisi vai oliko se kenties joku muu tämän listan ulkopuolelta? :)

Vaaleanpunaiset prinsessakynnet

Uskokaa tai älkää, mutta minulle tuli hirveä hinku saada vaaleanpunaiset hempeät kynnet. Syynä tähän jonkinnäköiseen mielenhäiriööni on kyllä vahvasti se, että olin perjantaina katsomassa pienen pientä prinsessaa. Tädin prinsessaa, hihi. Minusta siis tuli pienen tytön täti 16. joulukuuta, kun siskoni synnytti mitä ihanimman neidin. Tämän pienen ihmeen kohtaaminen sai siis varmasti minut unohtamaan mustat kynnet ja valitsemaan kaikkein hempeimmän vaaleanpunaisen värigeelin, jonka omistan. Lisäksi laitoin kynsiini uutta vuotta ajatellen hieman bling blingiä vaaleanpunaisilla hileillä.




Väsäsin kynnet silmät ristissä väsyneenä lauantai-iltana. Siksi lopputulos ei ole muotojen kanssa mikään kovin hyvä, enkä ole jaksanut nähdä vaivaa ja korjata kynsiä. Kyllä näitä nyt sen pari viikkoa ainakin katselee, vaikka väkisin.

Aloitin koristelut levittämällä kynsille hieman häivyttäen vaaleanpunaista värigeeliä, mikä paljastuikin helmiäiseksi, vaikka se ei juurikaan lopputuloksessa näy. Mitään hajua tästä värigeelistä ja sen sävyn nimestä ei ole, mutta Ndedin se kuitenkin on. Taisin hankkia tämän Diweissin verkkokaupan loppuunmyynnistä ja olin sitten unohtanut sen laatikon pohjalle. Värigeelin päälle sitten laitoin hieman hileitä, kuitenkin niin, ettei niitä ole ihan kynnen kärjessä, lähinnä vain tuossa vaaleanpunaisen geelin häivytyskohdassa. Vaikka nämä eivät olekaan mikään onnistunein kynsiräpellykseni, niin ette voi väittää etteivätkö olisi söpöt! :D






Olen hieman kahden vaiheilla, tilatakko jotain pientä härpäkettä Mereneidin alesta, joka on huomisen puolella. Kuitenkin lähtisi lapasesta koko touhu ja viimeaikoina on kuitenkin ihan kiitettävästi kulunut rahaa tuohon tädin prinsessaan ja hänen muumivaatteisiinsa ja muihin juttuihin. Eilenkin tuli ostettua pari bodya ja perjantaina vein hänelle niiskuneidin ja punaisen Ainu ensipupun. On niitä pieniä juttuja niin ihana shoppailla, että olen ihan unohtanut katsella itselleni välillä jotain. :)

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ranskista ilman ylimääräisiä härpäkkeitä

En sitten muista koska viimeksi olisin tehnyt ranskalaisen manikyyrin mihin ei laitettu yhtään mitään ylimääräisiä koristeita, vaan annettiin niiden olla ihan naturellina. Nyt sitten tuli sellaisetkin tehtyä! Kynsihuolto siis oli kyseessä ja kimallus sai vaihtua yksinkertaisen tieltä pois. Vitsit, että se ranskis on nätti, nyt himottaa saada itsellekin sellainen, vaikken tunne siinä oloani kotoisaksi. Vähän sen tekeminen kyllä oli hakusessa, kun en muutenkaan ole viimeaikoina kynsiä juurikaan tehnyt.

Geeleinä käytin tällä kertaa Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä, kun se vaan pysyy niin hyvin tällä henkilöllä. Valkoisen kärjen tein kynsiin Mereneidin valkoisella rakennegeelillä, joten kynsien kärjet olivat ennen viilausta aikamoiset paksut hirvitykset, mutta viilaamalla ne sitten onneksi sai sellaisiksi, että ei enää hirvittänyt kumpaakaan. :D




Huolsin eilen myös omat kynteni, mutta niistä sitten myöhemmin. Kamerani ei kyennyt tänään missään valossa yhteistyöhön, mutta toivon huomisen olevan parempi päivä kuvaamisen suhteen! :)

torstai 26. joulukuuta 2013

Joulukiireet oli ja meni

Ei sitten ole ollut aikaa joulukynsiäkään julkaista aiemmin. Varmaan ymmärrätte, että joulukuu on kiireistä aikaa varsinkin nyt, kun opiskelutkin ovat päättyneet. Näiden kynsien kanssa kävi muutenkin vähän huonosti, kun hajosivat jo muutaman päivän päästä. Eivät oikein kestäneet, kun tein näistä huomattavasti ohuemmat kuin olen tottunut ja ne olivat todella kovalla koetuksella. Jouduin fiksailemaan näitä pariin otteeseen, kunnes tulin siihen lopputulokseen, että on parempi hieman lyhentää ja paksuntaa niitä. Viilasin sitten koristelut pois ja laitoin lisää rakennegeeliä.

Koristeeksi kynsiin tein siis geelilakkauksen punaisella geelilakalla. Nail-Eon on merkkinä jälleen, mutta sävystä ei ole mitään muistikuvaa, enkä tähän hätään tiedä mistä tuon lähetyslistan viimekertaisesta tilauksestani Ndedille, josta tuo sävy selviäisi. Pulloissa, kun ei sitä nimeä ei lue. Kunnon kirkas punainen kuitenkin kyseessä. Geelilakan lisäksi kynsiä koristamaan laitoin strasseja ja pieniä glitterpaljetteja. 





keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Pikainen geelilakkaus huoltona

Harmittavan usein tyydyn menemään omien kynsieni huollon kanssa siitä mistä aita on matalin. Tällä tarkoitan sitä, että viilailen vain hieman kynsiä ja jätän esimerkiksi hileet alle ja laitan geelilakkauksen. Päädyin jälleen viimeksi kynsiä huoltaessa siihen ratkaisuun, joten viilasin kynsistä vain strassit pois ja pohjustin kasvurajan uudelleen primerilla, jonka jälkeen laitoin Mereneidin Kwik-Soak pohjageelin koko kynnelle. Sen päälle tein sitten geelilakkauksen.




Tein geelilakkauksen Nail-Eonin hopealla geelilakalla Engagement Ring. Halusin koristella kynsiä jotenkin ja päädyin jälleen siihen, että laitan koristetta vain nimettömiin. Valitsin koristeeksi erikokoisia hopeisia strasseja, jotka nostelin dotting toolilla kovettamattoman päällysgeelilakan päälle ja kovetuksen jälkeen levitin niiden päälle vielä ohuelti sitä päällyslakkaa. Näistä kynsistä tuli kyllä mieluisat, mutta ne saavat viikonloppuna viilalla kyytiä, koska haluan joulukynnet! Punaista olisi luvassa, mutta sitä en vielä tiedä mitä laitan ja miten laitan. ;)





Hempeää hileillä

Taas roikkuu koneella muutamia kynsikuvia, joita en ole saanut aikaiseksi tänne postailla. Sori! Ei vaan nyt ole ollut inspiraatiota kirjoitella. Omatkin kynnet olen laittanut aikoja sitten uuteen uskoon ja nekin on tässä pitkään ollut valmiina postausta varten. Yhden kynnen olen onnistunut jo saamaan irtikin, joten uuden huollon aika on viikonloppuna. Jos nyt ennen sitä edes saisi vanhat kuvat blogiin, täytyy yrittää muistaa. :) 

Mutta nyt sitten niihin kynsikuviin. Huoltoa tuli taas tehtyä ja hileillä leikittyä. Vylet Nailsin 1-vaihegeelillä tietenkin kynnet on tehty, kun sen pysyvyys tällä neidillä on todella hyvä! Pituutta otin kynsistä huollon yhteydessä pois paljon ja muoto pidettiin samana pyöreänä. Käytin koristeluun kahta erilaista mix-hilettä. Ensin pohjalle laitettiin vaaleanpunaista ja päälle sitten pienellä siveltimellä hopeaa. Kyseessä on luonnonkynsien geelaus. :)