maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hauskaa vappua!

Lakkasin kynteni taas niin, että ei ollut mitään ideaa. Ensin levitin kynsille Wet n Wildin Lady Luckia kolme kerrosta ja sen jälkeen kerroksen Flormarin lakkaa U27. Märän lakan päälle laitoin ensin helmiä ja koristelu oli jotenkin tylsä. Päätin tehdä koristelulakalla viivat kynsiin ja lakkaus näytti edelleen siltä, että jotain puuttuu. Laitoin sitten vielä strassit kynsiin ja kerroksen Seche Viteä. Kynsistä tuli kyllä ihan kivat, vaikka vaan levitin lakkaa ja laitoin koristeita ilman minkäänlaista suunnitelmaa. :)






lauantai 28. huhtikuuta 2012

Herkuttelua ja tyttöjen juttuja

Tänään vietämme siskoni kanssa tyttöjeniltaa. Illalla menemme Chisun keikalle ja ennen sitä herkuttelemme ja juomme kuohuviiniä. :)



Aamulla lakkasin omat kynteni ja tällä kertaa halusin laittaa glitterkärjet.





Tein silmämeikin tietenkin samoilla väreillä, kun kynnet.




Siskoni kynnet kaipasivat taas huoltoa ja hän halusi taas kerran ranskalaisen manikyyrin. Tällä kertaa koristeeksi laitettiin nimettömiin strassit.





perjantai 27. huhtikuuta 2012

Glitteriä ja tähtistrasseja

Kaverini geelikynnet kaipasivat taas huoltoa. Pituudesta otettiin muutama milli pois ja koristeeksi päädyttiin laittamaan glitteriä ja mustia tähtistrasseja. Olen käyttänyt aikasemmin myös tätä samaa glitteriä rakennekynsissä, jos jonkun mielestä näyttää tutulta. Kyseessä oli neljännet tekemäni rakennekynnet
Tarvitsee varmaan hankkia lisää pinkkejä glittereitä, koska tämä alkaa käydä vähiin ja harmikseni olen hankkinut tämän yli vuosi sitten. Lisäksi tämä tuli jossain useamman glitterin paketissa, joten on vaikea saada tätä samaa lisää, kun muille ei kuitenkaan ole tarvetta. Muutenkin huomasin tänään, että olen keskittynyt hankkimaan eniten violetteja glittereitä, koska itse tykkään paljon violetista. :D





torstai 26. huhtikuuta 2012

Surusidontaa koulussa

Elikkä tällä viikolla harjoittelimme koulussa surusidontaa ja oli kyllä kivaa! Neljässä päivässä tuli kyllä tehtyä useita töitä ja tuli koettua epäonnistumisia ja onnistumisia. Ajattelin tässä sitten laittaa kuvaa jokaisesta tekemästäni kimpusta, surulaitteesta ja yhdestä seppeleestä vaikka kaikki eivät niin onnistuneita ole ja itse en noissa peilikuvissa ole mikään kovin edustavan näköinen. Otin kuvia peilin kautta, jotta saisi paremmin käsityksen siitä, minkä kokoisia työni ovat. Itsehän olen siis noin 157 cm pitkä eli en mikään jättiläinen. :D Kuvathan saa isommiksi klikkaamalla, jos haluaa tarkemmin tutkiskella. :)

Maanantaina ohjelmassa oli ihan perus pyöreä kimppu, mahdollisimman suuri tietenkin ja rusetti laitettiin myös. Tämä ei mikään mestariteos ollut ja kokoa olisi saanut olla enemmän.






Tiistaina olikin ohjelmassa pyöreä kimppu, johon tehtiin risuista pohja. Itse käytin koivua ja kimpusta piti taas kerran saada mahdollisimman iso. Tästä tykkäsin kyllä itse kovasti, vaikka parantamisen varaa löytyy.




Seuraava työ oli pisaranmuotoinen surukimppu ja tämä olikin jo haastava homma ja kukat meinasivat lentää seinään, kun menetin hermoni. Eipä tämä näin jälkeen päin näytä yhtään niin kamalalta, mitä se silloin näytti, kun sitä tein.




Keskiviikkona jatkui taas pisaranmuotoisen surukimpun teko. Tällä kertaa yritin tehdä isompaa. Vähän nuo kallat tuottivat ongelmia, mutta sain kimpun silti tehtyä. Samoilla kukilla tehtiin kimpun jälkeen surulaite ja omastani tuli kyllä aika suuri ja painava ja myöskin kallis. ;)


Surulaite


Vasemmalla surukimppu ja oikealla surulaite samoista kukista.


Tänään torstaina olikin sitten viikon viimeinen koulupäivä. Aamulla teimme surulaitteen ja tein vielä isomman kuin edellisenä päivänä.


Tuo painoi sitten ihan kivasti ja onhan sillä kokoa.



 Seuraava ja samalla viikon viimeinen työ olikin sitten seppele, joka oli ihanaa näpertämistä. Seppeleen saimmekin ottaa kotiin ja samalla otin kotiin kukkia, jotka olisivat lentäneet roskikseen ja tein niistä asetelman kotona koulun jälkeen. Kuvaa siitä ei ole, kun en onnistunut saamaan kelvollista.




Tässä olikin sitten minun kouluviikkoni ja huomenna on vapaata ja ensi maanantaista lähtien onkin etätehtävien tekemistä kotona äitienpäivään saakka ja sitten taas työssäoppimaan. :)

Ainiin, jos joku ihmettelee mihin nämä kaikki työt menee niin vastaus on ei minnekään. Puramme kaikki työt arvioinnin jälkeen ja käytämme koko viikon samoja kukkia. :)

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Inspiraationpuutostila

Putsasin jälleen kerran kärsineet lakat kynsistäni pois ja tuijotin koristeita ja kynsilakkojani miettien mitä sitä laittaisi tällä kertaa. En vaan saanut mitään ideaa enkä jaksanut miettiä sellaista lakkaa, joka ei blogissani ole kynsillä aiemmin näkynyt. Päädyin sitten lopulta Wet n Wildin Gray's Anatomy -lakkaan ja muistin, että olen lakannut sillä vain mustan lakan päälle. Testasimpa tällä kertaa sitten kyseisen lakan peittävyyttä.




Laitoin lakkaa viisi kerrosta. Tämä oli taas niitä lakkoja, jotka "peittää, ei peitä, peittää, ei peitä" ja en jaksanut alkaa kuudetta kerrosta lakkaamaan, joten aivan sama, jos kärjet kuultavat läpi. Tämä toimii siis paremmin mustan päällä, kun muistaakseni silloin laitoin vain kaksi kerrosta. Mielestäni tämä ei ole mikään "fastdry" vaikka pullossa niin lukee, mutta kyllä kerrokset kuivuivat aika nopeasti, kun lakkasin ohuita kerroksia. Lakkaa tulee sutiin kuitenkin helposti liikaa ja onnistuin sotkemaan kynsinauhat oikein kunnolla sen takia. Tykkään kyllä tästä lakasta ja ei tämä edes kaipaa mitään koristeluja.



Varoitan jo etukäteen, että mahdollisesti huomenna tai perjantaina on luvassa kuvia surulaitteista ja -kimpuista, kun on ollut tällä viikolla koulussa surusidontaa! Ei syytä huoleen, lakkauksia ja rakennekynsiä on myös tulossa viikonloppuna viimeistään. :)

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Smoky Tuxedo ja tähtistrasseja

Tänään oli tarkoitus olla lakkaamatta kynsiä ja keskittyä kokeeseen lukemiseen, mutta lakkaukseni oli lohkeillut päivän aikana pahasti koulussa, joten oli pakko vaihtaa kynsilakkaa. Sain toki luettua kokeeseenkin, ei koko päivää sentään näihin kynsiin mennyt. Päädyin Kicks Make Up Nailpolish Smoky Tuxedoon ja halusin jotain hieman huomaamatonta koristelua, joten valitsin mustat tähtistrassit koristeluun. 




Viime viikolla ostin Sonnen kirppikseltä hieman koristeita. Kävi vielä hyvä tuuri, että sain kaikki himoitsemani koristeet, kun olin tarpeeksi nopea (koristeet menivät siis sille, joka ensimmäisenä ne kommentilla ehti varaamaan). Ostin hedelmäviipaleita, tähtistrassikiekon sekä helmenpuolikkaita ja postikuluineen maksoin näistä alle seitsemän euroa, joten säästin ihan kivan summan ostamalla nämä kirppikseltä kuin uutena. Tänään siis koristeet olivat tipahtaneet postiluukustani, kun tulin koulusta kotiin. :)



maanantai 23. huhtikuuta 2012

"Taiteilua" koristelulakoilla

Kokeilin ensimmäistä kertaa koristelulakoilla maalaamista siskoni pyynnöstä. Mikään kovin kaunis lopputuloksesta ei tullut mielestäni, mutta on tämä ihan kelvollinen ensimmäiseksi yritykseksi. Lakkasin siis kynteni ensin Kicks Make Up Nailpolish Salt Licoricella ja tein koristelut valkoisella ja mustalla koristelulakalla. Laitoin vielä strasseja koristeeksi. 







sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Vaaleaa turkoosia ja leopardikynnet

Tänään halusin lakata kynteni valkoisella ja tehdä leimaukset jollain kivalla värillä. Päädyin sitten Konadin Pink Pearliin ja laattaan m57. Halusin myös hieman kimallusta kynsiin ja laitoin kerroksen Flormarin lakkaa U02.





Kuvaaminen ei sujunut tänään sitten ollenkaan ja parempaa kuvaa noista pinkeistä leopardeistani en valitettavasti saanut. Tein tänään myös yhdet rakennekynnet ja niistäkin onnistuin ottamaan vain yhden onnistuneen kuvan. Rakennekynnet koristeltiin turkoosilla glitterillä, joka kimalteli ihanasti auringonvalossa. :)



lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ranskis ja hedelmiä

Huolsin äitini kynnet perjantaina ja halusin tällä kertaa tehdä hänelle ranskalaisen manikyyrin. Pelkkä tavallinen ranskalainen olisi ollut mielestäni tylsä, joten halusin hieman jotain koristelua kynsiin. Laitoin hedelmäfimoja peukaloihin ja nimettömiin. Ranskalainen on tehty värigeelillä vapaalla kädellä, joten ihan täydellinen se ei ole. Laitoin tarkoituksella valkoisen osan kynnestä melko alas, jottei kynsien kasvaessa näyttäisi heti tyhmältä, kun manikyyri on liian ylhäällä. Muutenkin oli hieman kiire näiden kynsien kanssa, koska menin koulukaverini syntymäpäiväjuhliin illalla ja en kuitenkaan tukka pystyssä halunnut sinne lähteä (vaikka toki mahdollisesti illan lopussa se on ollut ihan pystyssä). :D 

Tällä kertaa äiti antoi minulle kynnen muodon suhteen vapaat kädet, kun ensimmäisellä kerralla hän halusi nimenomaan pyöreät kynnet. Mielestäni näistä tuli kivat ja nämä olivat mukavaa vaihtelua, kun usein tulee tehtyä koristelut glitterillä.







torstai 19. huhtikuuta 2012

Night Prowl

Tällä kertaa kynsillä Wet n Wildin lakka Night Prowl ja koristeluksi laitoin strasseja. Violetit strassit olisivat ehkä sopineet paremmin, mutta laitoin kuitenkin pinkkejä tällä kertaa.






keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Oriflame Purple

Aiemmin kerroin, että Oriflamen lakkani ovat jääneet melko vähäiselle käytölle. No syy siihen paljastuukin seuraavaksi. Kokeilin aivan ensimmäisenä, kun joskus ostin kolme Oriflamen kynsilakkaa, tätä Purplea, jonka kaivoin tänään taas esiin. Tämähän on niitä lakkoja, joita saa kerrostaa, kerrostaa ja kerrostaa ja kerrostaa ja kerrostaa... ja tulos on sitten vasta EHKÄ tarpeeksi peittävä. Hylkäsin lakat laatikkooni tuon kokemuksen perusteella, mutta onneksi rohkenin testaamaan myöhemmin kahta muuta, koska niiden peittävyys oli aivan eri luokkaa.






Testasin kuinka monta kerrosta tällä saa oikein lakata, jotta peittävyys olisi minulle kelpaava ja tulokseksi tuli kuusi kerrosta. Kyllä kärjet kuultavat vielä läpi, mutta ei niin häiritsevästi. Onneksi tämä kuitenki kuivuu ihan siedettävän nopeasti. Jos asia olisi toisin, olisin hankkiutunut tästä eroon. Laitoin siis tätä suoraan kynnenvahvistajan päälle. En edes ymmärrä miten jaksoin nähdä tämän vaivan, koska huomenna joudun kuitenkin koulussa tonkimaan kukkapenkkiä ja lakkaus saattaa kärsiä.





tiistai 17. huhtikuuta 2012

Flormarin lakkoja

Niinhän siinä kävi, että menin Tarjoustaloon ostamaan tulostimeeni paperia koulujuttuja varten. Paperia ei kuitenkaan näkynyt, vain tyhjiä laatikoita ja hintalappu. En lähtenyt sitten tyhjin käsin pois kaupasta vaan kannoin kassalle kaksi Flormarin kynsilakkaa. Tästä saamme syyttää poikaystävääni, koska vain katselin lakkoja ja hän kysyi: "Miksi et osta noita, kun ne maksaa vaan 1,99 euroa?" No ei, eipä miestä voi syyttää lakkahulluudestani, toisaalta halusin palkita itseni, kun olin saanut rästitentit alta pois ja hoidettua työssäoppimispaikan, kun sellainen on taas tulossa ensi kuussa.

Tosiaan siis ostin kaksi lakkaa ja mukaani lähti sävyt 118 ja N001.




Eilen lakkasin kynteni käyttäen tuota 118 lakkaa. Osasin varautua nyt lakkaamalla ensin yhden kerroksen valkoisella, jotta saisin paremman peittävyyden, eikä tarvitsisi kerrostaa niin paljon. Laitoin kolme kerrosta tuota Flormaria, neljäs olisi kyllä ollut tarpeen. Halusin hieman jotain koristusta edes yhteen kynteen, joten laitoin ensin kerroksen glitterlakkaa nimettömiin ja sen jälkeen helmenpuolikkaita. 




Tänään lakkasin kynteni tuolla lakalla N001. Se on siis neon-lakka, joten oli aika mahdotonta saada ikuistettua se kameralla sellaisena, kun se on luonnossa. No tuo kuva lakkapullosta on lähempänä todellisuutta, kun kuva lakkauksesta. Tällä kertaa tein koristelut nail art -lakoilla.



maanantai 16. huhtikuuta 2012

Varpaankynsien geelaus

En jaksanut enää katsella varpaankynsiäni ilman lakkaa, mutta en myöskään jaksanut lakata niitä. Eilen illalla päädyin siis kokeilemaan varpaankynsien geelausta itselleni ensimmäistä kertaa.  Tämä nyt oli pelkkä pikainen kokeilu, enkä jaksanut panostaa sen kummemmin kynsiini, enkä varsinkaan jaksanut väkertää mitään sen kummempia koristeluja, joten päädyin violettiin glitteriin. Mielestäni näistä tuli ihan kivat, paremmat ne nyt ainakin ovat kuin ihan paljaat kynnet. :)


Nyt jaksaa hoidella jalkoja paremmin, kun on kivat kynnet.


Tarkoituksena oli kirjottaa myös tästä lakkauksesta, jota tällä hetkellä teen. Kello näyttää olevan jo sen verran, että lakkaan kynteni loppuun ja käperryn sohvalle murun kainaloon katsomaan telkkaria, joten huomenna on sitten taas sormien kynsiä luvassa.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kynsisunnuntai

Tänään tuli tehtyä taas yhdet rakennekynnet. Kynsiin laitettiin pidennykset tipeillä ja koristeeksi glitteriä. Oli kiva päästä tekemään pitkästä aikaa koko urakka alusta asti. :)


Kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi. :)

Itselleni päätin kokeilla ensimmäistä kertaa puolikuumanikyyriä. En sitten jaksanutkaan alkaa sitä väsäämään, kun olin saanut ensin kynnet lakattua mustalla. En halunnut kuitenkaan mustia kynsiä vaan kokeilla Wet n Wildin lakkaa Gray's Anatomy, jonka ostin perjantaina Seppälästä. Laitoin sitä pari kerrosta mustan lakan päälle.

Ihan täydellisesti en saanut mustaa lakkaa peittoon, mutta olkoot tällaiset. Huomenna kuitenkin vaihdan taas lakkaa, joten eiköhän yksi koulupäivä mene näillä. Saimpahan testattua tuota Gray's Anatomya ja tykkään kyllä.










lauantai 14. huhtikuuta 2012

Shoppailua ja violetit kynnet

Tuli sitten ostettua kolme uutta kynsilakkaa, vaikka minun piti pysyä erossa kynsilakoista kaupoissa. Eksyin sitten Seppälään ja mukaani sieltä lähti Golden Rose violetti mattalakka 08, Wet n Wild Fastdry Gray's Anatomy ja Wet n Wild Wild Shine glitterlakka Halucinate. Tällä kertaa kuitenkin ostin sellaisia lakkoja, jotka ovat erilaisia ja niille ei löydy vastaavaa kaveria lakkalaatikostani.



Päädyin sitten tekemään lakkauksen Golden Rosella. Kynsillä kaksi kerrosta ja kuivuu kyllä nopeasti. Tämä lakka osoittautuikin sitten heti vaikeaksi kuvata, koska kamerani ikuisti sen aina liian sinisenä. No kuvankäsittelyllä sain sävyn muutettua hieman totuudenmukaisemmaksi. Leimasin vielä mustaa seeprakuviota Konadin laatasta m57 kynsiini.






Päätin sitten laittaa vielä Konad Top Coatin, vaikka tämä lakkaus oli mattanakin ihan kiva. Halusin testata miltä lakka näyttää päällyslakan kanssa ja tykkään kyllä!




Shoppailin toki muutakin kuin nuo kolme kynsilakkaa ja alunperin lähdinkin hakemaan Anttilasta Vallilan violetteja Kelohonka -lakanoita. Olen kuolannut näitä jo kauan ja siskoni vihjasi, että Anttilassa nämä ovat tarjouksessa 29.90e /setti. Olen kauhistellut näiden lähes 50 euron hintaa, enkä sen takia ole raaskinut ostaa. Anttilan lehdessä oli vielä kuponki, jolla sai yli 50 euron ostoksista 10 euron alennuksen, joten en todellakaan voinut jättää näitä kauppaan! Nyt kelpaa nukkua ja sängynkin kehtaa jättää ilman päiväpeittoa. ;)




Toki sitten tuo lakkauskin täytyi tehdä lakanoihin sopivaksi. Tervettä? Kyllä minun mielestä! :)